Peker’den Selvi’ye: Annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş

Yayın tarihi: 1 Haziran 2021 Salı 8:48 pm - Güncelleme: 1 Haziran 2021 Salı 8:48 pm

Suç örgütü lideri Sedat Peker Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, AKP’ye yakınlığı ile bilinen Abdulkadir Selvi’ye sert tepki gösterdi. Selvi’nin, Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını iddia ettiği yazısına işaret ederek, “Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. Başbakan’ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, Venezuela’ya mı gider? Sen gerçekten DELİSİN” dedi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı videoların ardından Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin, Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘kokain’ kaçakçılığı suçlamasına karşılık eski başbakan Binali Yıldırım oğlunu Erkam Yıldırım’ı “Venezuela’ya maske ve test kiti yardımı götürdü” ifadeleriyle savunmuştu.

Selvi: Erkam Yıldırım malzemeleri yanında götürmüş

Sedat Peker’in paylaşımında emekli KOSGEB Müdürü Kemal Bildiş’i etiketlemesi dikkat çekti.

Sedat Peker’in paylaşımı şöyle oldu:

“Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. Başbakan’ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, Venezuela’ya mı gider? Sen gerçekten DELİSİN.”