Peaky Blinders 6. sezonla ekranlara veda edecek

Yayın tarihi: 21 Ocak 2021 Perşembe 11:45 am - Güncelleme: 21 Ocak 2021 Perşembe 11:45 am

Peaky Blinders’ın 6. sezon sonunda ekranlara veda edeceği açıklandı.

Birinci Dünya Savaşı sonrasında İngiltere’nin Birmingham kentinde faaliyet gösteren Peaky Blinders adlı çeteyi konu alan suç-drama türünde bir dizi olan Peaky Blinders, çekimleri devam eden 6. sezon ile birlikte final yapacak. Dizinin yaratıcısının aktardığına göre, hikâye farklı bir formatta devam edecek.

Webtekno’nun aktardığına göre, çekimleri devam etmekte olan 6. sezon ile ilgili konuşan dizinin yaratıcısı Steven Knight, “Bunun bugüne kadarki en iyi sezonumuz olacağına ve muhteşem hayranlarımızın çok seveceğine inanıyoruz. TV dizisi sona erecek olsa da, hikâye başka bir formatta devam edecek” ifadelerini kullandı.

Dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Peaky Blinders’ın 5. sezonu, 2019 yılında ekranlara geldi. 2020 yılının tamamını etkisi altına alan korona virüsü salgını, pek çok yapım gibi Peaky Blinders’ın yeni sezon çekimlerinin de ertelenmesine yol açtı. Çekimleri yeniden başlayan dizinin yeni sezonunda Cillian Murphy, Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips, Natasha O’Keeffe ve Harry Kirton, yeniden izleyici karşısına çıkacak. 5. sezonda diziye dahil olan Sam Claflin ve Anya Taylor-Joy‘un da rollerine geri dönmesi bekleniyor.