PC ve PS tutkunları God of War için birbirine girdi

Yayın tarihi: 25 Ekim 2021 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 23 Ekim 2021 Cumartesi 3:12 pm

Kimilerine göre tarihin en güzel oyun serisinin, kimilerine göre ise gelmiş geçmiş en karizmatik baş kahramanı barından oyunun ismidir God of War. İşte bu kadar çok tutulan ve gerçekten de sektörde belli bir ağırlığı bulunan God of War’ın her yeni gelişmesi, flaş haber niteliği taşır.

2018 Yılında konsollarla buluşan ve efsane seriyi yeniden başlatan God of War oyunu, yakın zamanda PC kullanıcılarının da beğenisine sunulacak. Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment’ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio’nun yaptığı oyunun bilgisayarlara konuk olacağı tarih ise 14 Ocak 2022 olarak duyuruldu. Yani bakıldığı zaman oldukça kısa bir süre sonra, oyun kaynağı olarak bilgisayarı tercih edenler de bu oyunu oynamaya başlayabilecekler.

 

God of War

Ancak gel gelelim, Sony tarafından duyurulan fiyatlar, biraz canınızı sıkabilir. Yapılan açıklamaya göre oyunu ister Steam üzerinden isterseniz de Epic Games imzasıyla satın alın ödeyeceğiniz tutar aynı: 329,00-TL. Bu fiyat için çok ya da az demek doğru olmaz, çünkü ortada büyük bir efsaneden bahsediyoruz. Bununla birlikte özellikle ülkemizdeki bilgisayar oyuncularını düşündüğümüz zaman, bu fiyatın normalin biraz üzerinde olarak değerlendirilmesi sanıyoruz kimseyi şaşırtmayacaktır.

Buraya kadar herşey normal. Fakat PS fanları bu duyuruyu hala sindirebilmiş değil. Öyle ki PC oyuncularının bulunduğu forumlara girip ipleri iyice gerecek postlar paylaşıyorlar. Öte yandan PS fanları Sony’e de adeta öfke kusuyor. Bakalım işin sonu nereye varacak.

Dolar uçuşa geçti peki akıllı telefonlar zamlanacak mı?