Paylaşımlar Levent Göktaş’a mı ait? Avukatı TELE1’e konuştu

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2022 Pazar 10:53 pm - Güncelleme: 23 Eylül 2022 Cuma 10:00 am

Necip Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelilerinden eski özel kuvvetçi Levent Göktaş‘a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından bir dizi paylaşım yapıldı. Hesabın Göktaş’a ait olup olmadığı merak edilirken, Göktaş’ın avukatı Celal Ülgen konuyla ilgili TELE1’den Esma Yapıcı’ya konuştu. Ülgen, “Emin değilim ama yüzde 90 ona aittir. Bana anlattıkları ile çok benzer şeyler yer alıyor” dedi.

Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili hakkında gözaltı kararı verildikten sonra kayıplara karışan eski Ö.K.K’cı emekli Albay Göktaş adına Twitter’da yeni hesap açılmıştı. Göktaş olduğu ileri sürülen kişi belgeleri ile açıklama yapmaya bu akşam başlayacağını ve yarından itibaren de video çekeceğini duyurmuştu. Akşam saatlerinde aynı hesaptan yeni paylaşımlarda bulunuldu.

Söz konusu paylaşımlarda şu ifadeler yer aldı:

“Herkese iyi akşamlar. Güven Sorunu olmaması için herhangi bir şüphe olmaması için belgeleri de yarın videolu bir şekilde açıklayacağım. Daha doğru olacağını düşünüyorum. Ayrıca Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım. Kendimi Harp Okulundan mezun olmuş Teğmen gibi hissediyorum.

Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın. Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni Yere göğe sığdıramayıp dar zamanda yanımda olmayanlar k**** kursağında büyüyenler görüşeceğiz. Beni kullanıp bir kenara atanlar kabusunuz olacağım.

Siz korunaklı konaklarda kalırken ben sırt çantası ile orada burada geziyordum. K**** kursağında büyüyenler uyumayın lan uyumayın o tuğlayı Yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın!

Ve şunu aklınızdan çıkarmayın beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm! Ben yanarsam Siz de yanarsınız net!”

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Paylaşımların ardından hesabın Göktaş’a ait olup olmadığı ise merak konusu oldu. Konuyla ilgili TELE1’e konuşan Avukat Celal Ülgen, “Emin değilim ama yüzde 90 ona ait gibi duruyor. Bana anlattıkları ile çok benzer şeyler alıyor. Ben onu arayamıyorum. İkimizin telefonu da dinleniyor. En son konuştuğumuzda bana ‘Ben yapmadım abi’ demişti.” ifadelerini kullandı.

Levent Göktaş operasyondan önce şirketlerini devretmiş