Paw Guards’ın kurucusu Saray’da! ‘Tam içerdeyim yeter mi?’

Yayın tarihi: 21 Haziran 2023 Çarşamba 2:55 pm - Güncelleme: 21 Haziran 2023 Çarşamba 2:58 pm

“Bizi insan katliamına zorlamayın. Köpeklerimizi katledeni katledeceğiz” sözleri tepki çeken Paw Guards‘ın kurucusu Burak Arslan’ın Saray’da Cumhurbaşkanı Başdanışmanları ile görüştüğü ortaya çıktı.

Hayvan haklarının savunan Paw Guards (Pati Koruyucuları) adlı platformun kurucusu Burak Arslan’ın, Saray’da Cumhurbaşkanı Başdanışmanları İlnur Çevik ve Ayşe Türkmenoğlu ile görüştüğü ortaya çıktı. Saray’da ağırlanan Arslan, görüşmeden fotoğrafları “Burak Arslan içeri girsin demişlerdi… Tam içerideyim yeter mi?” ifadeleriyle paylaştı.

Arslan “Bizi insan katliamına zorlamayın. Köpeklerimizi katledeni katledeceğiz. En azından birini ibretlik edelim, birini kazığa oturtalım” sözleri sonrası sosyal medya tepki çekmişti.

CUMHURBAŞKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Çevik tepkilere sosyal medya hesabından yanıt verdi ve şöyle yazdı: “Canım Türkiye’min güzel insanları. Şiddet hiçbir şeyin merhemi değildir. Şiddet ile evsiz hayvanları koruyamayız. Şiddet ile de evsiz hayvanları ortadan kaldıramayız. Seçimler bitti artık evsiz hayvanlar sorununa ciddi bir şekilde el atma zamanı geldi.”

Yerde yatan sokak köpeğini ezdi, ‘fark etmedim’ dedi!