Paulo Dybala’nın koronavirüs testi 7 haftadır pozitif çıkıyor!

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2020 Salı 11:23 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2020 Salı 11:23 pm

İtalyan ekibi Juventus’un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala’nın yapılan son koronavirüs testi pozitif çıktı. Dybala’nın test sonucu 7 haftadır değişmiyor…

Koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkilerinin sürdüğü İtalya’da Juventus takımının Arjantinli yıldızı Paulo Dybala bir türlü iyileşemiyor.

21 Mart tarihinde kız arkadaşı Oriana Sabatini ile birlikte koronavirüs olduğu ortaya çıkan Dybala, karantina altına alınmıştı.

Juventus’ta Dybala’nın dışında Blaise Matuidi ve Daniele Rugani’de de koronavirüs çıkmıştı. Ancak iki futbolcu kısa sürede iyileşti. Dybala’nın ise 7 hafta geçmesine rağmen hala koronavirüs testi pozitif çıkıyor.

JUVENTUS AÇIKLADI

Juventus kulübü, yaptığı son açıklamada Matuidi ve Rugani’ye bir test daha yapıldığını ve iki futbolcunun da test sonucunun negatif çıktığını ancak Dybala’nın hala pozitif olduğunu belirtti.

5. TEST SONUCU DA DEĞİŞMEDİ…

Böylece Arjantinli futbolcu, 7 hafta içinde 5. kez teste girdi ve hepsinde de sonuç pozitif çıktı…

Dybala, koronavirüs semptonlarını göstermediğini belirtse de genç futbolcunun hala iyileşmemesi endişe yaratıyor.

26 yaşındaki futbolcu, Arjantinli şarkıcı eşi Oriana Sabatini ile birlikte evde vakit geçiriyor ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Dybala, geçtiğimiz günlerde de iyi hissettiğini söylemişti. Genç futbolcu, test sonucu negatife dönmeden Juventus ile idmanlara başlayamayacak.

İTALYA’DA BAŞLANGIÇ HAZIRLIĞI

Juventus’un bir diğer yıldızı Cristiano Ronaldo ise 50 gündür kaldığı Portekiz’den dün İtalya’ya dönmüştü.