Patlamanın ardından Hendek’te AKP’li başkandan flaş karar

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2020 Cuma 2:56 pm - Güncelleme: 10 Temmuz 2020 Cuma 3:08 pm

Havai fişek fabrikasında ve taşıma sırasında gerçekleşen patlamalarda 10 can kaybının yaşanmasının ardından Sakarya Hendek’te AKP’den dikkat çeken bir istifa geldi. AKP Hendek Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, sosyal medya hesabından Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AKP Hendek Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, sosyal medya hesabından Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Patlamayan fişekleri taşırken patlattılar: 3 şehit, 12 yaralı

Sakarya’da patlama! MÜSİAD Şube Başkanı tutuklandı

İki dönem gençlik kolları başkanlığı görevini üstlenen Fide, AKP’deki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Fide, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları belirtti:

“Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inanarak başladığım bu dava yolunda Cumhurbaşkanımızın çalışmalarını azmini ve inancını göz önünde bulundurarak İlçemizde teşkilat bilinci ve dava bilincim ile örtüşmeyen olumsuz tavırların yaşanması ve şahsımın da bu duruma katkı sağlayamıyor olmasından dolayı mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum AKP Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi belirterek bu dava yolunda her daim gece gündüz Cumhurbaşkanımızın emrinde ve izinde olmaktan onur duyacağımın bilinmesini ister saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

CHP’li Özkoç Sakarya’daki ikinci patlama hakkında bilinmeyenleri Tele1’de açıkladı!