Partizan’a yenilen Yeni Malatya tur şansını zora soktu

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2019 Cuma 7:39 am - Güncelleme: 9 Ağustos 2019 Cuma 7:39 am

Tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi’nde Olimpija’yı deviren Yeni Malatyaspor, 3. Eleme Turu ilk maçında Sırbistan temsilcisi Partizan’a konuk oldu. Saha avantajını kullanan Partizan, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Müsabakanın rövanşı, 15 Ağustos Perşembe günü Malatya’da oynanacak ve turu geçen takım belirlenecek.

Partizan Yeni Malatyaspor maçı ile UEFA Avrupa Ligi’nde 3. Eleme Turu heyecanı devam etti. 15 Ağustos’ta oynanacak rövanş öncesi temsilcimiz avantajlı bir sonuç alarak yurda dönmek istiyordu ancak ev sahibi seyircisinin de desteğiyle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Sergen Yalçın ve öğrencileri ciddi bir şekilde avantaj kaybederken karşılaşmada Partizan’ın golleri Sadiq Umar (4), Takuma Asano (67) ve Soumah’tan (90 pen.) geldi. Yeni Malatyaspor’un tek golünü ise 83’te Issam Chebake kaydetti.

Skoru 2-0’dan 2-1’e getiren Malatyaspor dezavantajını minimize etmişti ancak 89’da Chebake’nin sebebiyet verdiği penaltı sonucunda 90’da gelen penaltı golü hesapları bozdu.

PARTIZAN YENİ MALATYASPOR MAÇI İLK 11’LER

PARTIZAN: Stojkovic, Miletic, Ostojic, Pavlovic, Urosevic, Stevanovic, Zdjelar, Scekic, Tosic, Soumah, Sadiq
TEKNİK DİREKTÖR: Savo Milosevic

YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Chebake, Mina, Mustafa Akbaş, Erkan Kaş, Robin Yalçın, Musa, Chaalali, Bifouma, Fofana, Jahovic
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın