Parkta kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilen kişi öldürüldü

Yayın tarihi: 4 Nisan 2022 Pazartesi 5:50 pm - Güncelleme: 4 Nisan 2022 Pazartesi 6:06 pm

Diyarbakır’da parktaki bir kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilen Ergün Arslan önce bıçaklandı, sonra yaralı halde mahallede gezdirildi. Hastaneye kaldırılan Arslan kurtarılamazken, 2 kişi gözaltında.

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki bir parkta oturan bir kız çocuğu, annesine fotoğrafının yabancı biri tarafından çekildiğini söyledi. Anne de bu durumu mahallede oturan S.D., B.E. (23) ve E.H.T.’ye (16) anlattı. Parka giden bu 3 kişi ile Ergün Arslan arasında tartışma çıktı.

Tartışma kavga dönüştü, S.D., Ergün Arslan’ı 3 yerinden bıçakladı. Kavgayı haber alan mahalleli de olay yerine geldi. Mahalleli, Ergün Arslan’ı yaralı halde bir süre mahallede dolaştırdı. O anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Bir süre sonra kanlar içinde yere yığılan Ergün Arslan, çağırılan ambulansla Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Arslan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemleri (KGYS) kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, tespit ettikleri S.D., B.E. ve E.H.T.’yi adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Ergün Arslan’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İstanbul’da kadın cinayeti! Metrobüsten inen kadını ara sokağa götürüp katletti