Parkta darp ve gaspa 2 tutuklama!

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 2:47 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 2:48 pm

Güvenlevler Mahallesi’nde bir grup tartıştıkları Erdal K.’yı kask ile başına vurup bıçak çekip tehdit etti. Erdal K.’nın şikayetiyle gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.

Güvenlevler Mahallesi’nde parkta, yaşı 18 yaşından küçük olan 4 kişi ile Erdal K. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce grup, banka oturan Erdal K.’yi tekme tokat dövdü. Yanlarında bulunan kask ile başına vurdukları Erdal K.’yi bıçak çekip tehdit ederek telefonunu da gasbeden grup, bu anları da cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Erdal K., olayın ardından polise giderek şikayette bulundu.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. 18 yaşından küçük olan 4 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2’si tutuklandı, 2’si ise serbest bırakıldı.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“10.02.2022 tarihinde Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi’nde bir parkta meydana gelen E.K. isimli müştekiye yönelik yağma olayı ile ilgili olarak, birimlerimizce yapılan çalışmalar sonucu, olaya karıştıkları tespit edilen 4 suça sürüklenen çocuk yakalanmış, 13.02.2022 tarihinde adli mercilere sevk edilen suça sürüklenen çocuklardan 2’si nitelikli yağma suçundan tutuklanmış, diğer 2’si ise serbest kalmıştır.”

Düğün sahipleri polise saldırdı: 26 kişi gözaltına alındı