Park halindeki araçlara çarpıp dik şekilde asılı kaldı

Yayın tarihi: 31 Ocak 2022 Pazartesi 7:34 am - Güncelleme: 31 Ocak 2022 Pazartesi 7:39 am

Bahçelievler’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil park halindeki iki araca çarptı ve ters dönerek başka bir aracın üzerine devrildi. Kazada otomobil dik bir şekilde asılı kalırken, 2 kişi gözaltında.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesine bağlı Siyavuşpaşa Mahallesi’nde 34 SK 3916 plakalı otomobili kullandığı iddia edilen Emrah Y. isimli bir kişi, Akasya Sokak’ta seyir halinde giderken henüz bilinmeyen bir nedenle önce park halindeki iki araca çarptı. Daha sonrada otomobil ters dönerek park halindeki 34 DS 2208 plakalı başka bir ticari aracın üzerine devrilerek, dik bir şekilde asılı kaldı.

Sürücü olduğu iddia edilen Emrah Y. ve beraberindeki arkadaşı kazayı yara almadan atlattı. Kazayı görenler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kaza sonrası dik bir şekilde asılı kalan otomobilde inceleme yaptı.

Polis ekiplerinin yaptığı alkol kontrolünde Emrah Y. isimli kişinin 1.60 promil alkollü olduğunu tespit etti. Polis ekipleri de sürücü olduğu iddia edilen Emrah Y. ve ismi öğrenilemeyen bir kişiyi gözaltına aldı. Kaza yapan otomobil bulunduğu yerden çekici yardımıyla kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.