Parçalanmış cesedi bavuldan çıktı

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 12:20 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 12:21 pm

İngiltere’de 28 yaşındaki Phoenix Netts isimli genç kadının cansız bedeni, zanlılar tarafından ormana doğru götürülürken, bavulların içine bulundu. Genç kadının cesedi, testereyle ikiye bölünmüştü.

İngiltere’nin Birmingham kentinde bir sığınma evinde yaşayan Phoenix Netts’in cinayeti, sadece İngiltere’yi değil dünyayı da sarstı.

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, Netts’in cinayetiyle ilgili iki kişi gözaltına alındı. Phoenix Netts’in en yakın akrabası olan teyzesi ise, İngiliz Daily Mail gazetesine açıklamalarda bulundu.

İngiltere’nin Gloucestershire bölgesindeki ıssız bir ormana doğru gitmekteki otomobili, korona virüs tedbirleri kapsamında durduran polis ekipleri, vahşet karşısında şoke oldu.

Araçtaki bavulların içinde yakılmış ve parçalara ayrılmış bir kadın bedeni vardı. Polis kurbanın tanınmaması için yakılmadan önce testereyle ikiye bölündüğünü düşünüyor.

38 yaşındaki tamirci Mahesh Sorithaya da, gözaltına alınan 27 yaşındaki Jameika asıllı Gareeca Gordon adlı kadına yardım etmekle suçlanıyor.

Dün mahkemeye çıkarılan ve Phoenix’i öldürmekle suçlanan kadının, cesedi ortadan kaldırmak için dört kez Dean Ormanı’na döndüğü ortaya çıktı.

Dün Bristol Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Sorathiya’nın Gordon’ı Birmingham’daki kadın sığınma evinden, 24 Nisan ile 12 Mayıs arasında dört kez Dean Ormanı’na götürülmesi için para ödendiği ifade edildi.

Savcılık adına konuşan James Ward, Sorathiya’nın sadece arabayı kullandığını ve vücut parçalarından haberi olmadığını ileri sürdüğünü ancak bunun mümkün olmadığını anlattı.