Paramount Otel mirasçısının evinin önünde üç el silah sıkıldı

Yayın tarihi: 6 Ekim 2021 Çarşamba 6:48 pm - Güncelleme: 6 Ekim 2021 Çarşamba 8:38 pm

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in gündeme getirdiği Sezgin Baran Korkmaz’a ait Paramount Hotel’in ilk sahibinin kızı Yasemin Uras, evinin önünde dün 3 el silah sıkıldığını söyledi.

Paramount Otel mirasçılarından Yasemin Uras, dün gece evinin önüne gelen bir araçtan üç el silah sıkıldığını belirterek, karakola şikayette bulundu. İfadesinde Sezgin Baran Korkmaz ve C.E.’nin saldırıyı yapmış olabileceğini ileri süren Uras, saldırıyı TELE 1’e şu ifadelerle anlattı:

“Dün gece evimin önüne bir araç geldi. TELE 1’de bir program izliyordum. O anda silah sıkıldı. Yatak odam denize bakıyordu oradan göremedim dışarıyı. Başka yerden baktım. Baktığımda insanlar yere yatıyordu.  Sabah dışarı çıktım. Bir evin bekçisi yanıma gelerek, ‘Araba sizin evin önüne geldi. Silah sıktı’ dedi. Neden polisi aramadıklarını sorduklarımda korktuklarını anladım. Ben her gün sokaktayım. Vurmak isteseler vururlar. Ama amaçları korkutmak. Çünkü Temmuz ayında da bir el silah sıkıldı. Bugün suç duyurusunda bulundum. Benim kardeşim Naif Uras’a da Eylül ayında saldırı oldu. Darp ettiler. Ona tetikçi gitti.”