Para için 72 yaşındaki kadını bayıltana kadar dövdü!

Yayın tarihi: 2 Ocak 2023 Pazartesi 11:04 am - Güncelleme: 2 Ocak 2023 Pazartesi 11:04 am

Habip Kölge isimli erkek 72 yaşındaki kanser hastası Lütfiye Atbeyen’i darbederek bayılttıktan sonra parasını ve altınlarını çalarak kaçtı.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde yalnız yaşayan ve meme kanseri tedavisi gören Lütfiye Atbeyen, eve gelen şüpheliye kapıyı açtığında yüzünü cerrahi maskeyle gizleyen kişiyle karşılaştı.

Şüpheli, bağırmaması için kadının ağzını eliyle kapatıp, içeri sürükledi. Atbeyen’i dakikalarca darbeden şüpheli, kadının baygınlık geçirmesiyle yatak odasına gitti. Şüpheli, dolabın içindeki 4 bin TL, 6 çeyrek ile 1 tam altın ve ziynet eşyalarını çalarak kaçtı. Bu anlar ise sokaktaki güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Yaşlı kadın kendine gelmesinin ardından komşularından yardım istemesiyle ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polisin başlattığı çalışma kapsamında güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin, Habip Kölge olduğunu belirledi. Bir mobilya dükkanında işçi olarak çalışan Kölge’nin, olay yerine iş arkadaşı Oğuzhan T.’ninkullandığı otomobille geldiği tespit edildi.

İki şüpheli D-400 yolundaki iş yerine düzenlenen operasyonla yakaladı.

“ONLAR BENİM KEFEN PARAMDI”

Dehşet anlarını anlatan Lütfiye Atbeyen, “Banyodayken 3 kez kapı çaldı. Başta açmadım. Üzerimi giydikten sonra kapıyı açtım. Elleri eldivenli, yüzü maskeli bir şekilde karşıma çıktı. Hiçbir şey söylemeden ağzımı kapatıp, dövmeye başladı. Yere düştüm, ‘Allah’ını seversen bırak beni’ dedim, bırakmadı. Belki 20 dakika beni dövdü. Tek başımaydım, çok korktum. Yere düşüp, bayılınca altınlarımı ve paramı çalıp, gitmiş. Onlar benim kefen paramdı” diye konuştu.

YAPTIĞINA ALKOLÜ BAHANE GÖSTERDİ, ‘ŞANSIMI DENEDİM’ DEDİ

Emniyete götürülen Habip Kölge ise ifadesinde, “Teyzenin parası ve altınları olduğunu biliyordum. Alkolün etkisindeydim ve şansımı denedim” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kölge, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, Oğuzhan T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Irak’ta motor yarışlarını izlemeye giden kadın taciz ve darbedildi