Papa’dan cinsel içerikli film uyarısı

Yayın tarihi: 27 Ekim 2022 Perşembe 9:56 am - Güncelleme: 27 Ekim 2022 Perşembe 10:00 am

Papa Francis, rahip ve rahibeleri internetteki ‘cinsel içerikli’ videolara karşı “Bu, ruhu zayıflatır. Şeytan oradan girer” diyerek uyardı.

Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, bu kez de cinsel içerikli video uyarısıyla gündeme geldi. Papa, rahip ve rahibeleri internetteki tehlikeli içeriklere karşı uyardı.

Vatikan’a yakın basın yayın organlarında yer alan habere göre, Papa Franciscus, kendisinin bu dijital dünyanın insanı olmadığını ve hatta zamanında kendisine hediye gelen bir telefonu da iade ettiğini belirterek, “Bu benim dünyam değil ama siz onu dikkatle kullanmalısınız. Her şey elinizin altında” ifadelerini kullandı.

BU RUHU ZAYIFLATIR, ŞEYTAN ORADAN GİRER

İnternetteki cinsel içerikli videolara değinen ruhani lider, “Yardım maksatlı kullanılmalı. Bu tamam ama bir de iyi biliyorsunuz ki dijital pornografi diye bir şey var. Ne yazık ki bu, rahipler, rahibeler, dindarlar dahil pek çok kişinin sahip olduğu bir kusur. Bu, ruhu zayıflatır. Şeytan oradan girer. Rahiplerin kalbini zayıflatır. Sevgili kardeşlerim dikkatli olun” dedi.

Papa Francesco Putin’e ‘yalvardı’