Pangolin Nedir? PNG Nasıl Alınır?

Yayın tarihi: 25 Kasım 2021 Perşembe 4:59 pm - Güncelleme: 26 Kasım 2021 Cuma 5:04 pm

Pangolin, Avalanche ve Ethereum varlıkları için topluluk odaklı merkeziyetsiz bir borsadır. Pangolin, Avalanche üzerinde çalışan, otomatik piyasa yapıcı (AMM) modelini kullanan ve Ethereum ve Avalanche’daki tüm token’ları trade yapma imkânı sunan, toplululuk odaklı, merkeziyetsiz bir borsa yani DEX’tir.

Pangolin Avantajları

Pangolin, Avalanche üzerinde geliştirildiğinden, kullanıcılarına hızlı ve düşük işlem ücretli işlemler sağlar.

Kullanıcılar, yerel yönetişim token’ı PNG ile Ethereum ve Avalanche üzerinde geliştirilen bütün token’ları trade edebilir.

BONUS: ICRYPEX üzerinden PNG/TRY ve PNG/USDT işlemlerine hemen başlayın!

DeFi Tarihi’nin En Büyük Yakımı

Pangolin, tokenomik iyileştirme önerisine ilişkin bir oylama açtı ve Pangolin (PNG) token arzının yarısından fazlasını yakma teklifini sundu. Oylama 20 Kasım’da bitti. Topluluk, %57’lik token yakımına onay verdi. Böylece Pangolin, V2’ye geçti.

Bu DeFi tarihindeki en büyük yakım olarak sayılıyor. Pangolin’in toplam arzı, 538.000.000 PNG’dir.

Pangolin Yol Haritası

Pangolin ekibi, Pangolin’i her zamankinden daha iyi hâle getirmek için yeni özelliklere, ekosistem genişlemesine ve sürekli iyileştirmeye odaklanan bir yol haritası planlamaya ve geliştirmeye başladı.

Pangolin, kontratlarını optimize ederek farm yapanlar için 2 milyon adet PNG ödülleri ekledi. Önümüzdeki günlerde bu ödüller, dağıtılıyor olacak.

UI iyileştirmeleri yapan Pangolin’in Twitter hesabı da kısa zamanda 70 bin takipçiye ulaştı. Daha önce 28 yıl olan $PNG emisyon programını 4 yıllık yeni bir emisyon çizelgesine indirdi. Benimsenen deflasyonist model sayesinde, emisyonlar her ay 1000 token olarak azaltılacak. Pangolin, Avalanche blok zincirinde NFT Metaverse oyun projesi olan TaleCraft ile iş birliği kurdu. Diğer iş birliklerini incelemek için Pangolin Türkiye’nin Medium hesabına bakabilirsiniz.

PNG Gelecek Vadediyor mu?

Çığ gibi büyüyen Avalanche blok zincirinin dâhiyane geliştiricileri tarafından da desteklenen Pangolin’in, böylesine bir yenilikçi ağda yükselebilmek için aynı şekilde yenilikçi aksiyonlar alıyor olması gerekir.

Aldığı karar ve attığı adımlarla, yoluna emin ve iddialı başlayan Pangolin’in topluluğunu daha çok büyüteceğini ve yerel token’ı PNG’nin de bu yönde yükseleceğini düşünüyoruz.
Şu anda bazı yabancı borsalarda listelenmekle beraber, yerel borsada sadece ICRYPEX’te listelenmekte. Alım satım işlemlerinize ICRYPEX’te başlayabilirsiniz:

BONUS: ICRYPEX üzerinden PNG/TRY ve PNG/USDT işlemlerine hemen başlayın!

ICRYPEX Kripto Para Borsası üzerinden Pangolin (PNG) alım ve satım işlemlerinizi gerçekleştirmek için:

  • Öncelikle “Yeni Üyelik” butonundan isim-soyisim, telefon ve e-posta adresi kısımlarını doldurarak siteye üye olmanız gerekir.
  • Üyelik işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra “Yatırma” bölümüne tıklayarak banka hesabınız üzerinden TL bakiyesi yükleyebilirsiniz. İsterseniz de yatırımlarınıza, “Varlıklarım” bölümünden oluşturduğunuz kripto para cüzdanınıza PNG’lerinizi göndererek de başlayabilirsiniz.
  • Banka üzerinden yapacağınız yatırımlarda alıcı / unvan kısmına ICRYPEX Bilişim AŞ yazmanız gerekir. Farklı, hatalı ya da eksik alıcı adı yazılarak gönderilen transferler banka tarafından reddedilmektedir.
  • Yatırma bölümünde yer alan işlem açıklaması kodu, dekonta yazılmak üzere not edilmelidir. Adınıza kayıtlı vadesiz TL hesapları üzerinden transferiniz gerçekleştirilmektedir.
  • Cüzdanınıza TL bakiyesi yükledikten sonra, “Kolay Al-Sat” sayfasına girerek ve “Kolay Al” butonunu seçerek almak istediğiniz Pangolin miktarını girdikten ve kur fiyatını seçtikten sonra alım emri vererek Pangolin alabilirsiniz. PNG alım işleminizi gerçekleştirdikten sonra piyasa koşullarını takip ederek yatırımlarınızı değerlendirebilirsiniz.

ICRYPEX’te; 7/24 ulaşabileceğiniz size özel atanan Müşteri Temsilcisi, günlük ve haftalık analiz desteğiyle hızlıca PNG alım satımı yapabilir, işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz.