Pamela Anderson veda etti: Zihin kontrolü için kullanılıyor

Yayın tarihi: 27 Ocak 2021 Çarşamba 5:26 pm - Güncelleme: 27 Ocak 2021 Çarşamba 5:26 pm

Pamela Anderson sosyal medyayı bıraktığını açıklayarak, “Platformlar zihin kontrolü için kullanılıyor” dedi.

NBC’de 1989 ve 2001 yılları arasında 11 sezon boyunca yayımlanan Baywatch (Sahil Güvenlik) dizisinin yıldızı Pamela Anderson salı günü yaptığı açıklamada ilhamını okumakta ve doğada bulduğunu; bundan sonra Instagram, Facebook ve Twitter’da herhangi bir paylaşım yapmayacağını söyledi.

Independent’ın haberine göre: Instagram hesabından yaptığı paylaşımında; sosyal medyanın bir tür zihin kontrolü aracı olarak kullanıldığını belirten Anderson, “Bu, Instagram, Twitter ya da Facebook’taki son paylaşımım olacak” dedi.

53 yaşındaki oyuncu “Sosyal medyaya hiç ilgi duymadım ve artık kitap okumaktan ve doğada olmaktan gerçekten ilham aldığım hayatıma alıştım, özgürüm. Sevginiz için teşekkürler. Hepinize iyi dileklerimi sunuyorum. Umarım hedefinizin peşinden gidecek gücü ve ilhamı bulursunuz ve boşa harcanan zamanla baştan çıkarılmamaya çalışırsınız.

Anderson “Bu onların istediği ve para kazanmak için kullanabilecekleri şey. Zihninizi kontrol etmek” dedi.

Bu paylaşımı yapmadan önce Anderson özellikle Instagram hesabını aktif biçimde kullanmasıyla biliniyordu. Oyuncu daha önce Twitter’da WikiLeaks kurucusu Julian Assange’a verdiği destekle gündeme gelmişti.