Palyaçoya yumruklu ve tekmeli saldırı! “Tipime gıcık olmuş”

Yayın tarihi: 17 Şubat 2020 Pazartesi 2:20 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2020 Pazartesi 2:20 pm

Mağaza açılışında palyaçoluk yapan Bayram A., bir kişinin yumruklu ve tekmeli saldırısına uğradı. Şikayetçi olmayan Bayram A., ”Tipine gıcık olduğunu, Vurup yere düşürüldüğünü ve tekme yediğini ifade ederken Allah’a havale ettim” dedi.

Mersin’de palyaçoluk yapan bir genç, yumruklu ve tekmeli saldırıya uğradı.

Olay, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Camişerif Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Mağaza açılışında palyaçoluk yapan Bayram A. (18), yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi tarafından yumruk darbesiyle yere düşürüldü. Yerdeki Bayram A.’ya tekme de atan saldırgan, çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı.

”TİPİME GICIK OLMUŞ”

Saldırgandan şikayetçi olmayan Bayram A., yaklaşık 5 yıldır organizasyonlarda palyaçoluk yaptığını söyledi.

Bayram A., “İşimi yaparken çocuklarla eğleniyordum. İnsanlar da videoya çekiyordu beni. Vatandaşın biri tipime gıcık olmuş, beni tersledi. Ağır kelimeler kullanarak, vurup, yere düşürdü, tekme attı. Ben ekmeği kazanırken insanlar neden böyle davranıyor? İnsanlar biraz daha saygılı olsun. Ben 13 yaşımdan bu yana işimi, palyaçoluğu severek, yapıyorum. Olay sırasında çevredekiler müdahalede bulundu, ayırdı. Adamı tutamadılar, ellerinden kurtuldu, bana yumruk attı. Ben adamı Allah’a havale ettim, şikayetçi olmadım” diye konuştu.