Palandöken’de ilginç görüntüler! Bornozla kayıp, bikiniyle poz verdiler

Yayın tarihi: 27 Şubat 2021 Cumartesi 10:47 am - Güncelleme: 27 Şubat 2021 Cumartesi 10:47 am

Kış turizminin gözde kayak merkezi Palandöken’in pistlerinde, bornozları ile kayak yapan 2 Rus turist, görenleri şaşırttı. Tatilcilerin merakla izlediği, zaman zaman da fotoğraflarını çektiği Lubov Lubacka ile İrina Bespalova’nın bir süre sonra sosyal medya fenomeni olduğu öğrenildi. Üstlerinde bornoz, ellerinde fincanla acemi pistinde kayak yapan Rus kadınlardan Lubacka, daha sonra tatilcilerin arasında bikiniyle kalıp, arkadaşı Bespalova’ya poz verdi.

Palandöken kayak merkezi dünyanın en uzun pistlerine sahip olması, şehir merkezine 5 kilometrelik havaalanına ise 17 kilometre uzaklıkta yer alması, ışıklandırma sistemleriyle gece kayak yapabilme imkanı sunması ve tesislerin son model teknolojiyle donatılmış olması kayak severler kadar YouTuber, blogger, villager ve sosyal medya fenomenlerinde gözde mekanı heline geldi.

Kayak merkezine gelerek milyonları bulan takipçileri için birbirinden ilginç videolar çekenler renkli görüntülere sahne oluyor. Milyonları bulan takipçilerine ilginç görüntüler çekmek için adeta bir birleri ile yarışan youtuber, blogger, villager ve sosyal medya fenomenleri Palandöken’de biriktirdikleri anıları paylaşıyor. İzleyicilerini, Palandöken’e davet edenler burada keyifli vakit geçirdiklerini belirtti.

Rusya’dan gelerek Palandöken’de konaklayan Lubov Lubacka ile İrina Bespalova, tatilcilerin ilginç bakışları arasında ellerinde fincan ve bornazlu olarak kayak yaptı. Yerli ve yabancı turistler, dikkatle izlediği kadınların birer villager olduğunu öğrenince gülümsediler. Palandöken’e eşleri ve çocukları ile birlikte gelen Lubacka ile Bespalova sosyal medya takipçileri ile paylaşacağı videoyu tamamlayarak kaldıkları otelin önüne geldi. Rus kadınlardan Lubacka daha sonra kayak pistinde bornozu cıkarıp bikini ile kalarak arkadaşı İrina’ya Bespalova poz verdi. Bazı kadınlar, kocalarının bikinili Rus kadına bakmasını istemedi.

Erzurum’u tanıtan birçok fotoğraf ve videoyu da takipçileri ile paylayan Rus kadınlar, çekimleri bittikten sonra otele girdiler. Pistte bikinili bir kadın gören bazı kayakseverler ise cep telefonları ile bu anı görüntüledi ya da canlı yayın yaparak arkadaşlarına duyurdu.