Palalı saldırganlar serbest

Yayın tarihi: 17 Eylül 2021 Cuma 7:04 pm - Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe 10:24 am

FIRAT YEŞİLÇINAR- TELE 1

Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan ve ailesine saldıran kişiler serbest bırakıldı. Başaslan’ın eşi Mehmet Başaslan koruma başvurusu yaptıklarını söyleyerek karara isyan etti.

TELE 1’e konuşan Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan’ın eşi Mehmet Başaslan, saldırganların serbest bırakıldıklarını söyledi. Başaslan, “Bize saldıranlar saatler sonra gözaltına alındılar. Evlerine baskın bile yapılmadı. O sırada suç aletlerini de yok ettiler. İfadelerinde ellerindeki palalar ve bıçakların bana ait olduğunu iddia ettiler. Adliyeye kelepçesiz getirildiler. Adliye koridoru görüntülerini talep edip yeniden başvurularımızı yapacağız.” dedi. Olay sonrası 5 gözaltının olduğunu söyleyen Başaslan, bazı gazetelerin olay sonrası görüntüleri, olay öncesi olarak yayınladıklarını söyledi.

ÇOCUĞA BİLE PALAYLA SALDIRDILAR

Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan sokak hayvanlarını beslerken uğradıkları saldırı sonrası TELE1’e konuşmuştu. Başaslan yaptığı açıklamada, “Saldırganların bulunduğu sitenin bahçesinde bulunan hayvanları biz bir yıldır besliyoruz. Sürekli ‘hayvanları çıkarın’ diyorlardı. En son da elektro şok ile hayvanlara saldırdılar. Sitenin dışına çıkardık hayvanları. Ama ona rağmen saldırıya devam ettiler. Geçen hafta da saldırı oldu. Bana cam fırlattılar. İki gündür bize torpil tarzı patlayıcı atıyorlardı. Dün de silah ve palalar ile saldırdılar. Eşim çok ağır şekilde yaralandı. Benim, 12 yaşındaki kızımın ayağında da pala izi var.” demişti.

Gelecek Partisi Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı’na sokak ortasında saldırı