Pakistan’da yüzlerce erkeğin dört kadına tacizi gündem oldu

Yayın tarihi: 18 Nisan 2022 Pazartesi 2:55 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2022 Pazartesi 5:47 pm

Pakistan’ın bağımsızlık gününde dört kadının yüzlerce erkek tarafından tacize uğradığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Pakistanlı TikTok fenomeni Ayesha Akram isimli kadının 400 erkek tarafından kıyafetlerinin yırtılıp taciz edildiği meydanda aynı gün, dört kadının daha yüzlerce erkek tarafından tacize uğradığı kaydedildi. Görüntüleri bir Pakistan vatandaşı kendisine ait Youtube hesabında paylaşmasından sonra polisin harekete geçtiği olayla ilgili soruşturma açıldı.

Kadınların videolarını gizlice çeken Pakistanlı videonun sonunda sırıttı

Yüksek bir yerde çekilen görüntülerde, başı açık iki kadının kalabalık tarafından rahatsız edildiği görülüyor. Daha sonra kadınları sıkıştıran kalabalık pazar yerinin içindeki metro istasyonunun girişine doğru sürüklüyor. İki kadın arkadaşlarıyla beraber metro istasyonunun içine girerken yüzlerce erkek de peşlerinden giriyor. 7 dakikalık video boyunca olay yerine çok sayıda erkek girip çıkarken görüntülerin sonunda kadınların o bölgeden çok sonra başları kapalı bir şekilde çıktıkları görülüyor.

AYLAR SONRA HABER OLUYOR

Görüntülerin Pakistan Bağımsızlık Günü’nden sadece dört gün sonra Youtube platformunda paylaşılmasına rağmen konu hakkında haberler Pakistan medyasına 3 Ocak tarihinde yansıdı

Kaçak Pakistanlılar, garson kadını çekip sosyal medyada paylaştı

İşte o görüntüler: