Öztrak’tan Soylu’ya tepki: İşte bu muaviye aklı

Yayın tarihi: 29 Aralık 2021 Çarşamba 2:50 pm - Güncelleme: 29 Aralık 2021 Çarşamba 2:50 pm

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hükümetin icraatlarını değerlendirirken, “Sadece bizim yaptıklarımıza bakmayın. Biz kendimiz yapmıyoruz. Biz inanıyoruz ki, bize yaptıran Allah’tır” sözlerine tepki gösterdi.

CHP’li Faik Öztrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Bize yaptıran Allah’tır” sözlerine yanıt verdi. Twitter’dan paylaşım yapan CHP Sözcüsü, Soylu’nun konuşmasının videosunu paylaşarak,”İşte bu muaviye aklı. Kuran-ı Kerim sayfalarını mızraklarına geçiren ve kendine siper eden akıl. Yaptıkları hukuksuzluklara attıkları iftiralara, yüce Allah’ı ve ayetlerini ortak etmeye kalkıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Ne millet iradesinden, ne adalet terazisinden kaçamazlar” dedi.

“KİM NE DERSE DESİN…”

Soylu, AKP Bursa İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada, “Milletimize hiç ihanet etmedik. Üzerimize ne kadar gelirlerse gelsinler hiç ihanet etmedik. Kim ne derse desin. Onun için sadece bizim yaptıklarımıza bakmayın. Biz kendimiz yapmıyoruz. Biz inanıyoruz ki bize yaptıran Allah’tır, bize yaptıran Allah’tır” ifadesini kullanmıştı.

Özkoç: Uyuşturucu baronlarının adamı Soylu, Ekrem Başkan’ın tırnağı olamaz