Özkan Uğur’suz ilk konser gündem olmuştu: Mazhar Alanson’dan tepkilere yanıt

Yayın tarihi: 11 Nisan 2024 Perşembe 12:36 pm - Güncelleme: 11 Nisan 2024 Perşembe 12:36 pm

Özkan Uğur‘un eşi Aysun Aslan Uğur’un gündem olan konser açıklaması sorulan Mazhar Alanson, “Erken vermedik konseri aslında. Özkan’ı da anmak amacıyla yaptık. Aysun Hanım’ın kendisiyle de görüştük” dedi.

MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçen ay Bostancı’da sahneye çıktı. Konser tepki çekerken Mazhar Alanson, Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan Uğur’un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.

Alanson, önceki akşam Tarabya’daki bir balıkçıdaydı. Usta müzisyen, reklamcı Ali Taran ile akşam yemeği yedi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alanson, “Çok şükrediyoruz halimize. Çalışıyoruz ve yeni şarkılar yapıyoruz” dedi.

Uzun yıllar birlikte sahnelerde yer aldığı Özkan Uğur hakkında konuşan sanatçı, “Gün içerisinde Özkan’ı kaç kere hatırladığımı tahmin edemezsiniz. Geçmedi, geçmeyecek de. Özkan çok neşeli, bülbül gibi bir insandı. Acısı hâlâ taze. Yokluğu eksikliği hâlâ bizi zorluyor” diyerek, vefat eden yakın dostunu da andı.

”ÖZKAN’I ANMAK AMACIYLA YAPTIK”

Aysun Aslan Uğur’un gündem olan konser açıklaması hatırlatılan Mazhar Alanson, “Aysun Hanım ‘Ben öyle söylemedim’ dedi. Erken vermedik konseri aslında. Özkan’ı da anmak amacıyla yaptık. Aysun Hanım’ın kendisiyle de görüştük, böyle bir cümle kurmadığını söyledi” ifadelerini kullandı.

MFÖ’den Özkan Uğur’suz ilk konser: Özkan da bizimleydi

Kaynak: HABER MERKEZİ