Özhaseki’ye yanıt: Herhalde genel başkanını tarif etti

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2021 Perşembe 1:04 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2021 Perşembe 3:50 pm

CHP’li Abdurrahman Tutdere, Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘yalancı’ diyen AKP’li Mehmet Özhaseki’ye “Herhalde bu yorumuyla kendi genel başkanını tarif etti” yanıtını verdi.

Adıyaman ziyareti sırasında CHP’ye yönelik “Hizmet var mı? Ben daha görmedim. Ankara ve İstanbul’da yapılan bir hizmet varsa söyleyin biz de onu bilelim” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere’den yanıt geldi.

Özhaseki’nin Adıyaman’da yarım kalan yatırımlar, yoksulluk ve işsizlikle ilgili konuşmadığını söyleyenşun Tutdere, “Geldiniz, Adıyaman’dan Adana, İzmir, İstanbul ve Ankara büyükşehirlerimizin çalışkan belediye başkanlarını eleştirdiniz. Biz misafirperver insanlarız. Gönül isterdi ki Adıyaman’da Adıyaman’a ilişkin bir şey söyleseydiniz. Adıyaman’ın kepenk kapatma noktasına gelen esnafına, hayat pahalılığı nedeniyle evine ekmek götüremeyen yurttaşına ilişkin bir şey söyleseydiniz. Onların derdine deva olacak bir şey söyleseydiniz. Ama hiçbir şey söylemediniz” dedi.

‘YALANCI’ YANITI

Özhaseki’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “Birinci stratejileri yalan oldu. Kemal Kılıçdaroğlu çıktı, ilk genel başkanlığındaki Meclis konuşmasında gelip beni suçladı. Dedim ki eyvah, felaket bir yalancı adamla karşı karşıyayım” sözüne de yanıt veren Tutdere, şunları söyledi:

“Herhalde Özhaseki, bu yorumuyla kendi genel başkanını tarif etti. Sayın AK Parti Genel Başkanı’nın Adıyaman’a ilişkin vaatlerine baktığımızda, önceden söyledikleri hiçbir şeyi yerine getirmediklerini görüyoruz. Bu sözüyle kendilerini tarif etiler.”