AKP’li Özhaseki’nin dediği doğru çıktı: Evinize faturaları getiren terörist çıkarsa!

Yayın tarihi: 18 Şubat 2020 Salı 5:42 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2020 Çarşamba 10:21 am

Suriye’de elinde silahla infaz görüntüleri bulunan IŞİD’li infazcı Yusuf Amar Almarhum’un, Bursa İnegöl’de yakalandı. IŞİD’li teröristin AKP’li belediyenin yönetimindeki Bursa ve İnegöl’de doğalgaz şirketinde çalıştığı belirlendi. Terörist Almarhum’un yakalanması, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ‘yi  akıllara getirdi. Özhaseki, yerel seçimlerde Mansur Yavaş ve CHP için sarf ettiği ‘evine su parasını getiren tahsildarın militan olduğunu bir düşünün’ demişti.

Bursa’daki IŞİD soruşturmasında  Yusuf Amar Almarhum isimli kişi gözaltına alınmıştı.  Şüphelinin, IŞİD’in esir aldığı kişileri infaz eden “Abu Taki Alshamy” kod adlı kişi olduğu ve  ve üç yıldır bir doğal gaz servisinde çalıştığı ortaya çıktı.

IŞİD’in infazcısı Bursa’da doğal gaz servisinde çalışıyormuş

 

ÖZHASEKİ’DEN MANSUR YAVAŞ’A ‘MİLİTAN’ KARALAMASI

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 1 Mart 2019 tarihindeki seçim çalışması sırasında, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanması halinde ’20 bin kişinin belediyede işe alınacağını’ iddia etmişti.  Özhaseki “O zaman PKK ve DHKP-C gibi örgütleri, ‘Sana destek verdik, sen de bizi gör’ diyecekler. İnsanların parklarında artık o militanlar olacak. Allah korusun, evine su parasını getiren tahsildarın militan olduğunu bir düşünün” ifadelerini kullanmıştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Vahapoğlu’dan AKP’ye IŞİD tepkisi: Ne kolay değil mi?

Türkiye’nin dört bir yanında, her köşede polis GBT (Genel Bilgi Taraması) yaparken, Suriye’deki katliamda infaz görüntülerini çekip paylaşan bir teröristin nasıl olup da üç yıldır  bir doğalgaz şirketinde çalıştığı, nasıl temiz adli sicil kaydı aldığı merak konusu oldu.

Arşivler unutmuyor!

 

Mehmet Özhaseki: Eve su faturası getiren tahsildarların militan olduğunu, başımıza gelecek felaketleri bir düşünün