Özhaseki’den Cumhur İttifakı’nı çatlatacak sözler: Onlar piyon, bir komplo projesi!

Yayın tarihi: 1 Şubat 2019 Cuma 11:11 am - Güncelleme: 1 Şubat 2019 Cuma 11:11 am

Mehmet Özhaseki’nin geçmişte ülkücü hareket için söylediği sözler seçimlere az bir zaman kala yeniden gündemde.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “Adayımız Sayın Özhaseki’dir ve milliyetçi camia sayın Özhaseki’nin etrafında kenetlenecek” mesajıyla destek verdiği ‘Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki’nin geçmişte ülkücüler için söylediği sözler, yerel seçimlere sayılı günler kala yeniden gündeme geldi.

Katıldığı bir TV programında gençliğinde ülkücü olduğunu iddia eden Mehmet Özhaseki’nin 2004 yılında yaptığı bir konuşmada, “Sonradan anladık ki Ülkücü hareket uluslararası bir gücün ve komplonun bir projesiymiş. Ülkücüler de o komplonun piyonuymuş” ifadeleri ülkücü camiada nasıl karşılanacağı merak ediliyor.

BAHÇELİ, AKP’YE ÜLKÜCÜ CAMİANIN ÖZHASEKİ ETRAFINDA KENETLENECEĞİ GARANTİSİ VERMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığının açıklanmasının ardından AKP’li mehmet Özhaseki’ye  gerçekleştirdiği ziyaret sırasında koşulsuz desteğini sunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Yenikapı ruhu, Cumhur İttifakı anlayışı süresi içerisinde MHP, Adalet ve Kalkınma Partisi bu seçimde de bir gönül birliği, sağduyu birlikteliğiyle hareket etmektedir. Adayımız Sayın Özhaseki’dir ve milliyetçi camia bütün kurum ve kuruluşlarıyla, davasına gönül vermiş arkadaşlarıyla Sayın Özhaseki’nin etrafında kenetlenerek çalışmalarını sürdürecektir” ifadeleri kullanmıştı.