Özgür Özel’in kardeşinden İsmail Saymaz’a yanıt

Yayın tarihi: 30 Haziran 2024 Pazar 1:10 pm - Güncelleme: 30 Haziran 2024 Pazar 1:10 pm

Haber: Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel‘in kardeşi Barış Özel, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin su zammı hakkındaki eleştirisini sosyal medyada paylaşan gazeteci İsmail Saymaz’a yanıt verdi. Özel Saymaz’ın gönderisini alıntılayarak, “Ben de bir bireyim ama onu araştırmak da, ona saygı göstermek de mümkün olmamış” dedi.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin suya yüzde 45 zam yaptı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kardeşi Barış Özel, yapılan zammı “İzmir’de suya indirim sözü seçim vaadi olarak verilmişken, seçim sonrası elektrik zammından bile yüksek zam yapılıyor. Türkiye’nin en pahalı suyuna katmerli zam resmen. Böyle mi yöneteceksiniz İzmir’i? Yazıktır bu halka” sözleriyle eleştirdi.

Özgür Özel ilk defa açıkladı: Kardeşim adalet yürüyüşünden beri işsiz!

“İLK DEFA KONUŞMUYORUM”

Gazeteci İsmail Saymaz, Barış Özel’in paylaşımını alıntılayarak, “CHP lideri Özel’in kardeşi, su zammından ötürü İzmir Belediyesi’ni eleştiriyor” yorumunu yaptı. Barış Özel’de Saymaz’a yanıt vererek, “Ben de bir bireyim ama onu araştırmak da, ona saygı göstermek de mümkün olmamış. İzmir’de suyla ilgili ilk kez konuşmuyorum.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ