Özgür Özel’in duyurduğu ‘Emekli Halk Kart’ uygulamasına destek yağıyor! Tüm CHP’li belediyelerde

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 11:05 am - Güncelleme: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 11:05 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yönettiği tüm belediyelerde hizmetleri ortaklaştırmak için ‘Emekli Halk Kart’ uygulamasını başlattıklarını açıkladı. Özgür Özel’in paylaşımına vatandaşlardan büyük destek geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yönettiği belediyelerde emeklilere yönelik uygulanacak yeni projelerini duyurdu. Özel, Aydın Didim’de katıldığı programda yaptığı bir konuşmanın videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak “CHP’li tüm belediyelerimizde ‘Emekli Halk Kart’ uygulamamızı başlatıyoruz” notunu düştü.

Özgür Özel ‘Geçinemiyoruz Mitingi’nde Cumhur’a seslendi: Geçim yoksa, seçim var

HAKKINIZ ÖDENMEZ

Özel açıklamasında  “Pazardan kasap desteğine, doğalgazdan ulaşıma kadar bütün hizmetleri tek isimde ortaklaştırıyoruz. Kartınıza yüklenmiş hizmet ne ise gittiğiniz yerde bu hizmetlerden yararlanacaksınız. Hakkınız ödenmez.” dedi.

Özgür Özel konuşmasında yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti:

Türkiye’nin neresine giderseniz gidin emekli halk kartınızla eğer orada bir CHP’li belediye varsa, belediyemiz sizi tanıyacak. Kartınızdaki yüklenmiş olan hizmet neyse, gittiğiniz her yerde bundan yararlanacaksınız. Ayrıca bu karta sahip hiçbir emekli emeklilere tanınan başta ulaşım hakkı olmak üzere, hiçbir hizmeti alırken sorgulanmayacak, sorulara tabii olmayacak. Halk emekli kartı göstereceksiniz, Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu emekli yurttaşları olarak göğsünüzü gere gere hizmetlerden yararlanacaksınız

DESTEK YAĞDI

CHP Lideri Özgür Özel sosyal medyada ‘Emekli Halk Kart’ hakkında yaptığı paylaşıma kısa sürede destek yağdı.

 

Kaynak: TELE1