CHP Genel Başkanı Özgür Özel Afyonkarahisar’da partililere seslendi. CHP’li belediyelerde yapılan atamalar hakkında konuşan Özgür Özel yaptığı açıklamada “Hata yapma lüksümüz yok” ifadelerini kullandı.

CHP  Genel Başkanı Özgür Özel Afyonkarahisar’da CHP Afyonkarahisar il binasını ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Özgür Özel bazı CHP’li belediyelerde yapılan atamalar hakkında konuşurken yakınlarını görevlere atayan belediye başkanlarına atamalarını geri aldırdığını söyledi. Özgür Özel ” Biz bu belediyeleri eşe dosta iş sağlamak ya da rant aktarmak için değil. Biz belediyeleri çocukların geleceklerini kurtarmak için kazandık.” dedi.

Özgür Özel yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Şu ifade etmek isterim CHP’li belediyeler bizlerin çocuklarının torunlarının hemen işe girmeli diye bakacağımız yerler değildir. Biz bu belediyeleri eşe dosta iş sağlamak ya da rant aktarmak için değil. Biz belediyeleri çocukların geleceklerini kurtarmak için kazandık. İsrafı durdurup masrafları azaltıp kayırmacılık değil iyi hizmet yaparsak, önümüzdeki seçimleri kazanacağız. Burası Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nda büyük taarruzu başlattığı ve durmadan ilerlediği bir kent. Benim tüm yöneticilerden tek istediğim güçlü bir adım attık bu ilk adım önemlidir zafere kadar durmak yok hep beraber ilerleyeceğiz.

Özgür Özel CHP’yi alarma geçirdi! Gözününüz yaşına bakmam

Bu zafer kesinlikle Afyon’daki Türkiye’deki siyasi rakiplerimize karşı değil. Bu zafer biz kazanır da CHP’yi ilk seçimde iktidar yaparsak bu zafer, yoksulluğa işsizliğe, ifade özgürlüğünü kullanamayanların umutsuzluklarına karşı kazanılacak.

AVRUPA BİRLİĞİNE GİRECEĞİZ

Cumhuriyet’in ilk yılları gibi ekmeği büyüteceğiz sanayiyi büyüteceğiz, ülkemizi çağdaş medeniyeler doğru büyüteceğiz. Avrupa Birliği’ne gireceğiz. Bırakın vizeyi, bütün Avrupa’da vize3siz gezeceğiz. Ama hiçbirimizin çocuğu artık bu ülkede yaşayamam kurtulmak istiyorum demeyecek. Dünyanın büyük ülkelerinin hayal kurduğu bu ülkenin evlatları dünyanın başka ülkelerinde hayal kurmayacak.

“HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK”

Biz bu ülkeyi geleceğini kurdurmak için kişisel taleplerin dışında bir yaklaşım göstermek lazım. Açık söylüyorum ufak tefek atama hataları oluyor, tek tek hepsini geri aldırtıyorum. En iyi o işi yapacağını düşündüğün kişi, çok yakın bir partinin yakını oluyor. Adana’da Bursa’da Balıkesir’de geri aldırdım. Burada aslında çok hak ettiği halde bir arkadaşımız hukuk mücadelesi veren. Başkasının 500 bin liraya yaptığı işi 300 bin liraya yapacakmış ama eşi partide diye onu da geri aldırdım. Hata yapma lüksümüz yok. Onlar kir göstermiyor biz tertemiz bir partiyiz. Üzerine kurşun kalemi dokundursak kir gösteriyor kardeşim. Örnek olacağız.