Özgür Özel’den AKP ve MHP’ye çağrı: Vazgeçin, siyaseten eceliniz gelmiştir

Yayın tarihi: 29 Nisan 2020 Çarşamba 3:21 pm - Güncelleme: 29 Nisan 2020 Çarşamba 3:21 pm

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, iktidarın ve Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin halkı kutuplaştırıcı bir siyaset izlediklerini, MHP lideri Bahçeli’nin Cumhur ittifakı’nın ortağı AKP’nin metinleriyle açıklama yaptığını belirtti.

CHP Grup Başkanekili Özgür Özel, Diyarbakır ve Ankara Barosu hakkındaki açıklamaları nedeniyle MHP ve AKP’ye çağrıda bulundu. Özel, “Bu yalan yanlış işlerle, sadece CHP ve toplumun bir kesimini şeytanlaştırmak suretiyle kendi iktidarınızı sürdürme hevesinden vazgeçin. Siyaseten eceliniz gelmiştir” dedi.

AKP hedef gösterdi, Ankara Barosu hakkında soruşturma başlatıldı

Bahçeli Ankara Barosu’nu hedef gösterdi

Özel, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

“PROMTER ORTAKTIR”

“Sarayda bir yerlerde oyun planını kuranlar şöyle kurdu: Kendi siyasetleri, gelecekleri için birlik ve beraberliği ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde değil, aksine kavga ve kutuplaşamaya en çok ihtyiyacımız olduğu bugünlerdeyiz diyerek sayın cumhurbaşkanından sözcüsüne, parti sözcüsüne, tüm bakanlarına neredeyse ve elbetteki iktidarın, sebepsiz, izahsız, bakansız ortağı MHP’ye de aynı bilgi verilmiş, aynı not verilmiş görülüyor. Yazılı açıklama yapmışlar. Devlet Bahçeli sarayın talimatlarıyla sarayın bildirdiği metinleri ha promterdan okumuş ha o okumamış biz okumuşuz. Metin sarayın metnidir. Promterler ortaktır. Bir gün merak eden Tayyip Erdoğan’ın promter kablosunu da takip etsin Devlet Bahçeli’nin promterının kablosunu da takip etsin. Kablonun ucu aynı bilgisayara çıkar.”

Can Ataklı: Devletin 1 numarası başka 2 numarası başka konuşuyor

Rapor yayınlandı: Türkiye, ilk kez ‘otokrasi’ sınıfında

“SİYASETEN ECELİNİZ GELMİŞTİR”

“Bu yalan yanlış işlerle, sadece CHP ve toplumun bir kesimini şeytanlaştırmak suretiyle kendi iktidarınızı sürdürme hevesinden vazgeçin. Korkunun ecele faydası yok. Siyaseten eceliniz gelmiştir. Tükenmektesiniz, geldiğiniz sandık sizi gönderecek. Millet bıktı, sıtkı sıyrıldı. Ramazan mübarek gününde bu kadar üslupsüz ve bu kadar rahatsız edici bir dille rahatsız edici konuların üzerinde tepinmeyi bırakın. Bundan size fayda yok.”