Özgür Özel’den 100. yıl özel videosu: Atatürk, Haluk Bilginer, Merve Dizdar ve Filenin Sultanları…

Yayın tarihi: 27 Ekim 2023 Cuma 8:32 pm - Güncelleme: 28 Ekim 2023 Cumartesi 8:57 am

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’taki sözlerinin ve Naim Süleymanoğlu, Haluk Bilginer, Mete Okçu ve Filenin Sultanları gibi uluslararası başarılar elde etmiş kişi ve takımların görüntülerinin yer aldığı bir video yayınladı.

İktidarın İsrail’in Gazze’deki saldırılarını gerekçe göstererek kutlamama kararı aldığı Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı, halk ve siyasiler tarafından kutlanmaya devam ediyor.

ULUSLARARASI BAŞARILAR

Genel Başkan Adayı olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel de Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle özel bir video yayınladı.

Videoda, Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk isimli tarihi eserini okuduğu bazı bölümlerdeki görüntü ve sesinin yanı sıra dünya rekortmeni Halterci Naim Süleymanoğlu, 2002 Dünya Kupası’nda üçüncü olan A Milli Futbol Takımı, 2019 yılında Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü alan Haluk Bilginer, Nobel Kimya Ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar, Koronavirüs’e ve kansere karşı aşı geliştiren Biontech firmasının İcra Kurulu Başkanı Uğur Şahin, Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar, Olimpiyat Şampiyonu Okçu Mete Gazoz ve Dünya Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Milli Takımı’nın görüntüleri yer aldı.

100. yıla da bu yakışır! Nesrin Baş ikinci kez dünya şampiyonu