CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tepki toplayan Taha Hüseyin Karagöz görüşmesi ile ilgili, ”Dün de Ankara’da birçok siyasiye uğramış. Bana da Meclis’te uğradı. Nikah davetiyesi verdi. Meclis’te kapının önünde biz seni içeri almayız diyecek halimiz yok” dedi.

AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz CHP lideri Özgür Özel’i ziyaret etti. Karagöz ziyaretini sosyal medya hesabından, “Ankara’daki son durağım CHP lideri Sn. Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu” notuyla duyurdu.

“SENİ İÇERİ ALAMAYIZ DİYECEK HALİMİZ YOK”

Karagöz’ün paylaşımının ardından CHP lideri Özel’e tepki yağdı.  Eleştirilerin ardından CHP lideri Özel’den de söz konusu fotoğrafa dair bir açıklama geldi.

Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan Özel,”Geçmişte televizyon programlarına katıldığım birisi. Dün de Ankara’da birçok siyasiye uğramış. Bana da Meclis’te uğradı. Nikah davetiyesi verdi. Meclis’te kapının önünde biz seni içeri almayız diyecek halimiz yok. Bu yerel seçim döneminde pek çok CHP’li belediye başkanını da yayınlarına aldı” dedi.

Yandaş Taha Hüseyin Karagöz’ün Özgür Özel’i ziyareti tepki topladı