Özgür Özel Suavi’yi evinde ziyaret etti

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 9:35 pm - Güncelleme: 23 Ağustos 2024 Cuma 9:35 pm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, MHP tarafından hedef gösterildikten sonra konserinde saldırı girişimine uğrayan ve Seydişehir’deki konseri iptal edilen sanatçı Suavi’yi evinde ziyaret etti.

Sanatçı Suavi’nin Beykoz’daki konserinde MHP tarafından hedef gösterilmesinin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Konya Seydişehir Belediyesi’nin düzenleyeceği konseri de iptal edildi. Önceden yayınlanan programda yer alan Suavi’nin ismi, yeni programdan çıkarıldı. Suavi’nin konserinin iptal edilmesi tepkilere neden oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Suavi’yi evinde ziyaret etti. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Özgür Özel şu ifadeleri kullandı:

“Değerli sanatçımız  Suavi’yi İstanbul’daki evinde ziyaret ettim.

Suavi’nin konserlerine yönelik saldırıları kınıyor, sözde tepkiler nedeniyle daha önce planlanan konserlerinin iptal edilmesini de asla doğru bulmuyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi  olarak da, Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak da sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğumuzu tüm kamuoyuna bir kez daha duyuruyoruz.

Sanatçıların, siyasi görüşleriyle, etnik kimlikleriyle, mezhepleriyle değil, sanatlarıyla, performanslarıyla ve yetenekleriyle ilgileniyoruz.”

 

CHP’li belediye başkanı Suavi konserinin iptal edilme gerekçesini açıkladı

Kaynak: TELE1