Özgür Özel: Soylu’nun sahneye çıkarılan çocukla fotoğrafı var

Yayın tarihi: 31 Ocak 2022 Pazartesi 11:33 am - Güncelleme: 31 Ocak 2022 Pazartesi 2:16 pm

CHP’li Özgür Özel, eline mikrofon verilip Kılıçdaroğlu’na “hain” dedirttirilen çocukla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun fotoğrafının olduğunu söyledi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Trabzon mitinginde bir skandala imza attı. Erdoğan, 10 yaşlarındaki bir çocuğu konuşturarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “hain” dedirtti. Çocuk kürsüye çıktığında, babası için Erdoğan’dan kendince bir istekte bulundu ve ağlamaklı bir şekilde, “Cumhurbaşkanı amca, benim babam 10 seneden beri (hapiste) yatıyor. Özledim onu” dedi. Bu sözlerin ardından çocuğa Erdoğan mikrofonu verdirerek hakaret ettirdi.

“SOYLU İLE FOTOĞRAFI VAR”

Özgür Özel Erdoğan’ın konuşturduğu çocukla ilgili konuştu. Özel Fox TV’de şu sözleri kullandı:
“Görüntülerin hemen ardından Genel Başkan aradı. Biz bu görüntüyü yayınlamayacağız. Böyle bir işten biz mağduruz. Burada bir mizansen var. Bir kurgu yapılmış. Süleyman Soylu’nun çocukla çekilmiş fotoğrafı var. Soylu bu kardeşimizin potansiyelini biliyor. Birilerinin rızasıyla çıkartıldı çocuk oraya ve uzun süredir Erdoğan’ın yakınına kimse PCR testi yaptırmadan giremiyor. Ancak bu çocuğu oraya kadar soktular.” dedi.

Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ dedirtilen çocuğun babası suç örgütü üyesi çıktı