Özgür Özel Menemen’de konuştu: Burada emaneti geri almak zorundayız

Yayın tarihi: 24 Mart 2024 Pazar 3:27 pm - Güncelleme: 24 Mart 2024 Pazar 5:08 pm

Haber: Ceren Ural

Özgür Özel, yerel seçimler için geri sayım devam ederken Menemen halk buluşması programında konuştu. Özel, “Burada emaneti geri almak zorundayız. Burada Atatürk’ün partisine sahip çıkmak zorundayız. Burada rahmetli Kubilay’a sahip çıkmak zorundayız” dedi.

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gidecek. Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Menemen halk buluşması programında konuştu.

Özgür Özel’in konuşmasından satır başları şöyle:

“Bütün Türkiye’de yaptığım bir şeyi Menemen’de yapmayacağım. Emeklilerin zorluklarını anlatmayacağım. Bilmeyen var mı? 10 bin lira geçinemediklerini, bu iktidar gelmeden önce 1,5 asgari ücretle bugün olsa 26 bin lira alıp şimdi 10 bin lira aldıklarını, o paranın o gün 8 altın bugün 2 altın 2,5 altın aldığını, her ay emeklinin 5,5 altın kaybettiğini ya da tarımda verilmeyen desteklemeleri, 1 kilo buğday satıp 1 kilo mazot alanların şimdi 7 kilo buğday satıp 1 kilo mazot alamadığını, atanamayan öğretmenleri, staj mağdurlarını, çıraklık mağdurlarını, Bağ-Kur mağdurlarını… Bunların hepsini konuşuyorum. Her yerde konuşurum ama burada başka bir mesele var. Burada emaneti geri almak zorundayız. Burada Atatürk’ün partisine sahip çıkmak zorundayız. Burada rahmetli Kubilay’a sahip çıkmak zorundayız. ‘Günü gelince Atatürk heykelleri yerde köpek leşi gibi sürüklenecek’ diyen fesli deli Kadir’in, ‘Atatürk’e zerre muhabbet besleyen ne dirime gelsin ne ölüme gelsin’ diyen fesli deli Kadir’in dirisine kendi giden Recep Tayyip Erdoğan, hastanede ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, ölüsüne-cenazesine 5 bakan yollayan Recep Tayyip Erdoğan, fesli deli Kadir’in cenazesine çiçek yollayan Tayyip Erdoğan şimdi gelmiş Menemen’e kayyum yollamış, şimdi de ‘oy verin siz seçin’ diyor. Yazıklar olsun.”

Özgür Özel gençlere seslendi: 31 Mart’ta hep birlikte sandığa koşalım

Kaynak: HABER MERKEZİ