Özgür Özel: Mansur Yavaş hakkında yalan atan Süleyman Soylu tarih oldu

Yayın tarihi: 5 Mart 2024 Salı 1:39 pm - Güncelleme: 5 Mart 2024 Salı 2:33 pm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eryaman Halk Buluşması’nda konuştu. Seçim dönemi yapılan kara propagandalara değinen Özel “Mansur Yavaş kazanırsa su faturalarını teröristler getirecekler diyorlardı o yalanı atan Süleyman Soylu tarih oldu” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman’da açıklamalarda bulundu.

Ankara Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu’nu tanıtan Özel “Erdal Beşikçioğlu’nun yapacağı işlerden hem gençler hem de esnaflar memnun olacak. Biz burayı bir öğrenci kenti haline getirmeye, genç üniversite projelerimizin ilk uygulamalarını buraya yaparak. Burayı nasıl bir üniversite, kültür sanat kenti yaptığını gençlerin gözbebeği bir yer haline  getirdiğini yaşayacak Eryaman yaşayacak Etimesgut” dedi.

Özgür Özel’den Erdoğan’a: Sen değil misin Fesli Deli Kadir’in elini öpen

Özgür Özel’in açıklamalarının satırbaşları şöyle:

“Mansur Başkan geldiğinden beri Ankara’da huzur, sevgi mutluluk var. Ayrımcılık yok partizanlık yok. Bütün Ankara’yı hep birlikte kucaklamak var. Tabi seçmenin kararına sonuna kadar saygılıyız. Şimdiden kimse seçmenin kararına ipotek koyamaz, Anketleri yapan firmaların bütün temsilcileri şunu söylüyorlar Ankara’da yarış bitti yarışın sonu belli. Ama biliyorsunuz pandemi yaşadık, millet pandemide  şaşkın korku içinde ne yapacağını bilemez haldeyken, üç tane maskeyi dağıtamayanların eli ayağı karışmışken bütün belediye başkanlarımız ve Mansur başkan hiç gözün görmediği yerde veresiye defterlerinin kapatıldığı hijyen kitlerinden, maskesine evlere gıda desteğinden dayanışma belediyeciliklerine kadar hem bizi gururlandıran hem de insan onuruna yaraşır bir sosyal belediyecilik anlayışını Türkiye’ye gösterirken, en büyük sıkıntısı hizmet etmek istediğinde sürekli elini kolunu bağlayan Büyükşehir Meclis çoğunluğunun olmamasıydı. Şimdi hepimize düşen bir görev var Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunluğu alacağız. Rehavete kapılmak yok, bir tek oyun bile önemi var. Dedik ki evet partimizin oyunu almalıyız, emanet oyları geri almalıyız ve bu seçimi büyük bir coşkuyla götürmeliyiz.

“BEŞİKÇOĞLU’NUN YAPACAĞI İŞLERDEN HERKES MEMNUN OLACAK”

Erdal Beşikçioğlu’nun yapacağı işlerden hem gençler hem de esnaflar memnun olacak. Biz burayı bir öğrenci kenti haline getirmeye, genç üniversite projelerimizin ilk uygulamalarını buraya yaparak. Burayı nasıl bir üniversite, kültür sanat kenti yaptığını gençlerin gözbebeği bir yer haline  getirdiğini yaşayacak Eryaman yaşayacak Etimesgut.

Özgür Özel: Cumhur İttifakı’na karşı zayıf değiliz, Türkiye İttifakı var

Örneğin, mesela Ata Mahallesi diye bir yer var Yeni Mahalle’nin sınırına Sincan’ın sınırına giriyor. Apartman aynı daire aynı Yeni Mahalle’de olan 10 milyon lira Etimesgut’taki 6 milyon lira. Bu CHP’nin yönettiği bütün Türkiye’de var bizim belediyelerimiz yönettikleri ilçeleri cazibe merkezi haline getiriyor. İnsanlar tatile CHP’li belediyelere geliyorlar. Dahası göç hareketleri incelendiğinde CHP’li belediyeler göç alan AKP’li ve MHP’li belediyeler ise göç veren belediyeler durumunda.

“CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

Etimesgut’ta emlak ve dükkan değerleri artacak. Etimesgut’a ziyarete gelenlerin sayısı da artacak, Etimesgut cazibe merkezi olacak.

KARA PROPAGANDA TEPKİSİ

Bir de işin kara propaganda tarafında var. Bunlar geçen seçimlerde de insanlara açsınız yoksulsunuz ama tehlike büyük bize oy vermelisiniz yoksa ezanı susturacaklar, bayrağı indirecekler, vatanı böldürecekler yalanıyla, yoksulların yüzde 1’ini etkiledilerse hak etmedikleri koltuklara 5 yıl daha oturma imkanı elde ettiler. Şimdi aynı kirli propagandayı başlatmışlar. Eğer biz gidersek CHP gelirse Etimesgut’taki şehitlerimizin adının verildiği caddelerin sokakların adı değişecek. Erdal Beşikçioğlu’nda şehidin adının verildiği caddenin adını değiştirecek belediye başkanı gören var mı ? Yazıklar olsun.

“MANSUR YAVAŞ HAKKINDA YALAN SÖYLEYEN SÜLEYMAN SOYLU TARİH OLDU”

Sosyal yardımların kesileceği yalanı İstanbul’da ve Ankara’da yardımların 5 katına çıkmasıyla çökmüştür. Mansur Yavaş kazanırsa su faturalarını teröristler getirecekler diyorlardı o yalanı atan Süleyman Soylu tarih oldu. Ama o yalanın muhatabı Mansur Yavaş 5 yıldır her siyasi görüşten, pırıl pırıl gencin ekmeğiyle oynamadı, alırken de kimseyi kandırmadı ve şu an da her su faturası gelirken AKP’li ve MHP’li sırf bir oyu alabilmek için nasıl yalana sığındıkları ortaya çıkıyor. Ve bu yalanlar artık Ankara sokaklarında karşılık bulmuyor. Hal böyle olunca bundan sonraki süreç için 26 gün hepinize çok iş düşüyor. Bu atılan yalanları boşa çıkarmak Mansur Başkanın yapacaklarını iyi anlatmak ve bu kara propagandalar karşı örgütün gücünü göstermek size düşüyor.”

‘Kara propaganda’ devam ediyor! HDP’li gibi görünüp seçmeni yanıltmaya kalktılar

Kaynak: TELE1