Özgür Özel isim vermemişti! MHP’li Yalçın ve Yönter’den yanıt geldi

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2024 Çarşamba 11:10 am - Güncelleme: 22 Mayıs 2024 Çarşamba 12:16 pm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye yönelik “Size bu soruları yazan o arsız metin yazarları var ya şu dört soruya cevap versinler bakalım” sözlerine MHP’li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter’den yanıt geldi. Yalçın, Özel’i ‘haddini bildiririz’ diyerek tehdit ederken Yönter ise çeşitli hakaretlerde bulundu.

CHP Lideri Özgür Özel’in Bahçeli’nin 4 sorusuna karşın sorduğu 4 soruya MHP MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter’den tepki geldi.

“ÖZGÜR ÖZEL’E HADDİNİ BİLDİRİRİZ”

Özel’i ‘haddini bildiririz’ diyerek tehdit eden Semih Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“MÜRAİ ÖZGÜR ÖZEL!!!
Sahteci ve siyaset kalpazanı CHP’nin estirmeye çalıştığı suni dostluk ve uyum havası çabuk dağıldı . Yalancı bahar pek kısa sürdü. Takke düştü, kel göründü. Mürai Özgür’ün gerçek ve çirkin yüzü, grup toplantısında gözler önüne serildi. İftiracı ve yalancı Özgür’ün son orta oyununu seyrettik. “İşte sen busun Özgür Özel.” dedik.
Özgür Efendi, yerel seçim rüzgârından esinlenip hayallere kapılarak kibrin, enaniyetin çukuruna çok erken düştün. Şimdiden o koltukta sırıtmaya başladın.
Sahte diyalog ve siyasi uyum masken çabuk indi. Büründüğün kuzu postundan çıkıp nasıl bir sırtlan olduğunu gösterdin.
Lakin, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hakikati yansıtan çarpıcı sorularının ağırlığı altında ezildin. Lafazanlık ve mugalata yaptın ama PKK’lılarla işbirliğinin, teröristlere yoldaşlığının üzerini örtemedin.
Özgür özel, millete hesap vermen gereken sorularla karşılaşınca saldırganlaşıyor, topu taca atıyorsun.
Yavuz hırsız misali ev sahibini suçlu çıkarıyor, suçunu bastırıyorsun. Yüzlerce askerimizin, binlerce vatandaşımızın katilleri ile birlikte siyaset yaparak MHP’ye ayar vermeye cüret edince bütün pisliklerin ortaya çıkıyor. Bizden söz ederken sesin de titriyor dizlerin de… Gözlerin yuvalarından fırlıyor, kaşların oynuyor…
Aziz milletimize saygıyla ilan ediyoruz:
Siyasi varlığını PKK’nın siyasi kanadına borçlu olan CHP’nin başına geçirilen bir hadsizin, bize ahkâm kesmesine izin vermeyiz. Bazı boşboğazlardan aldığı yanlış tüyolarla bize laf yetiştirmeye çalışan Özgür Özel’e her hadsizliğinde çarçabuk haddini bildiririz.”

YÖNTER HAKARETLERİ SIRALADI

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ise Özgür Özel’e ‘aşağılık bir müfteri’, ‘alçak’, ‘namussuz’, ‘şerefsiz’, ‘müptezel’ gibi hakaret içerikli kelimeler kullandı. Yönter’in paylaşımı şöyle:
“Bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerden, Özgür isimli aşağılık bir müfterinin dünkü grup toplantısında “MHP’deki o ikili” diyerek şahsımı ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’ı ima ve işaret ettiği anlaşılmaktadır…
Eczacı Özgür, karın ağrını ve kuyruk acını biliyoruz, fakat iflah olmaz bir vaka olduğun için tedavini de zor görüyoruz…
Sayın Genel Başkanımızın şamar gibi yüzüne inen sorularına misilleme yapıp sen de dört soru sormuşsun…Çünkü kaçacak yerin kalmadı, bölücülerin elini eteğini öpecek kadar diptesin…
Özgür, ya dinle ya da not al:
Liderimiz, yaptığı ve yapacağı tüm konuşmaları, yayımladığı tüm mesajları bizzat kendisi hazırlar, bu esnada danışmanlarından bazı konularla ilgili araştırma yapmasını isteyebilir…Bu herkesin bildiği, senin gibi cahillerin inkar ettiği bir hakikattir…Böyle bir meseleyi konuşmak inanılması çok zor bir seviyesizliktir…Yani ne benim ne de Semih Beyin konuşma metinlerine dahli görülmüş şey değildir…Bu bir…Demekki senin kulağına bir şeyler üfleyenler seni keklemişler…Dümene gelmişsin, tuzağa düşmüşsün, işbirlikçilerini tekrar gözden geçirmende fayda olduğu kanaatindeyim…Bu iki…Kaldı ki Sayın Genel Başkanımızın kesip attığı tırnak bile sana on gömlek fazla gelir…
Diğer yandan, en küçük ilgi ve alakamızın söz konusu dahi olmadığı bahse konu cinayet iddianamesiyle ilgili dün soru kalıbı içinde telaffuz ettiğin iddialarını ispat etmezsen, alçaksın, ahlaksızsın, şerefsizsin, namussuzsun! Daha sana ne diyelim…Hodri meydan…Bu da üç…Sende utanma yok ki! Sende omurga yok ki! İşin özünde sende hiçbir şey yok, ama CHP’nin Genel Başkanısın…Yazık, günah, ayıp… Senin gibi müptezellerin varlığı bile Türk siyasetinin mahvı perişanlığına en açık delildir…Sen Ülkücü düşmanısın, MHP düşmanısın, kimlerle iş tuttuğun cümle alemin de malumudur…Müfteriliğinin hukuki bedelini inşallah ödeyeceksin…
Botokslu Özgür haydi bak dalgana…”

Özgür Özel’den Devlet Bahçeli’yi zora sokacak 4 Sinan Ateş sorusu

ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELİ’YE 4 SORU

Dün partisinin grup toplantısında konuşan Özgür Özel, “Ben o promptera bunları kimin yazdığını biliyorum. O meşhur ikili var ya MHP örgütünün illallah dediği ikili. Gerçek MHP’lilerin tüylerini diken diken yapan ikili. MHP’de metinleri yazan, gece bir evinde telefon bir elinde bardak tweetler atan o birisiyle, o ‘Meclis’in uzman çavuşuyum’ deyip de uzman çavuşa bile verdiği sözleri tutmayan o birisi var ya. O ikisi, 4 tane soru yazmışlar, Sayın Bahçeli’ye ‘oku bakalım Özgür Özel cevap versin’. Size bu soruları yazan o arsız metin yazarları var ya şu dört soruya cevap versinler bakalım” diyerek şu dört soruyu sormuştu:

“Bu iki kişinin isimleri Sinan Ateş iddianamesinden nasıl ve kimler tarafından ayıklanmıştır?
Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapmış bir ismin sokak ortasında ölümünden sonra ‘Kimse tweet atmayacak cenazeye gitmeyecek taziye bildirmeyecek’ diyen hangi ikisidir? Bu talimatı partiye hangi ikisi yaymıştır?
Tetikçiyi kaçıran aracın fotoğrafları açığa çıkıp Ülkü Ocakları Genel Başkanı’na bu aracın ceza yemeyecek, trafikte durdurulmayacak statüsüne getirilmesine hangi ikisi ya da ikisinden hangisi katkı sağlamıştır?
İran Cumhurbaşkanı’nın ölümü aydınlanmalıdır diye promptera yazanlar Sinan Ateş davasının üzerine sis çöktürürken bu ikisinin bu sisteki payı nedir? Yoksa bu sisin kendisi bizatihi bu ikisinin kendisi midir?”

Kaynak: TELE1