Özgür Özel ikinci tur videosu paylaştı: Harika haberlerim var

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2023 Salı 8:55 pm - Güncelleme: 23 Mayıs 2023 Salı 8:55 pm

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun oy oranının yüksek olduğu ülkelerde katılım oranının arttığını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türkiye’nin gözünü çevirdiği Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İkinci Tur Oylaması hakkında bir video yayınladı.

Özgür Özel, sosyal medya üzerinden yayınladığı videoyu, “İkinci turda yurt dışında katılım oranında artış olduğunu tespit ediyoruz. Yurt içinde de ikinci tura katılım oranını artırmalıyız. Memleketimizin Cumhurbaşkanını bir kelime Türkçe bilmeyenler belirlemesin. Türkiye’nin geleceğini gençlerimiz belirlesin…” notuyla paylaştı.

Özel videoda, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüksek oy aldığı ülkelerde oy kullanımının arttığına vurgu yaparak Türkiye’deki seçmenlere de sandığa gitme çağrısı yaptı.

“KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK PATLADI”

Özel şunları söyledi:

Gençler bugün güzel haberlerim var, harika haberlerim var. Yurt dışında seçimlere katılım oranında çok büyük bir patlama yaşanıyor. Özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüksek oy aldığı ülkelerdeki katılım oranı ümitlerimizi iyice arttırdı. Resmen insanlar tehlikenin farkına vardılar ve ikinci turda Türkiye’yi 21 yıldır bu kadar kötü yöneten birinin elinde beş yıl daha bırakmamak için iradelerini ortaya koyuyorlar. Sandığa koşuyorlar. Katılım oranı patladı. Yurt dışı sandıklarında Kemal Kılıçdaroğlu’na destek patladı. Türkiye’de de ilk turda gerekirse ikinci tur da gideriz diyen ya da bir oyla mı olacak diyen benim oyum mu sonucu değiştirecek diyen çok sayıda kişinin çok sayıda gencin de sandığa gitmediğini biliyoruz.

“HER BİR OYUN ÖNEMİ VAR”

Ancak ikinci tur hata kaldırmaz. İkinci turda her bir oyun önemi var. Çünkü rakibini bir oyla geçen seçimi kazanacak. Bunun için Türkiye’de de ikinci tura katılım oranını artırmalıyız. Memleketin cumhurbaşkanını bir daire alıp da pasaport alanlar ya da 20 -30 bin dolara vatandaşlık alanlar, bir kelime Türkçe bilmeden Recep Tayyip Erdoğan’a oy atanlar belirlemesin. Gençlerimiz belirlesin. Sizler belirleyin. Mutlaka sandık başına gidelim ve artık tehditle, şantajla, küfürle, taşla seçim kazanmaya çalışanlara karşı kalp yapanlar kazansın. Kalbi temiz olanlar kazansın. Hep birlikte bu ülkeyi hep birlikte güzel günleri karşılayalım. Bu ülkeyi insan kıymeti bilen, yüreği temiz Kemal Kılıçdaroğlu kazansın. Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğinizi bekliyoruz.”

Kılıçdaroğlu ve Özdağ görüşmesinden ilk görüntüler! “Mutabakat metni üzerinde çalıştık”