Yarın AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek olan CHP Lideri Özgür Özel‘in görüşmede, 1 Mayıs‘ı da gündeme getireceği belirtildi. Ayrıca görüşmede iki liderin de birer büyükelçi ile katılacağı öğrenildi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel yapılması beklenen 2 Mayıs Perşembe günü, saat 16:00’da AKP Genel Merkezi’nde bir araya gelecek.

Gazeteci İsmail Saymaz, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma günü dolaysıyla Saraçhane’de giden Özel ile konuşmasını anlattı. Saymaz, Özel’in yarın Erdoğan ile yapacağı görüşmede 1 Mayıs’ı da gündeme getireceğini söyledi.

Saymaz, Özel’in söylediklerini şöyle aktardı:

“Yarın Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmede bu tabloyu da aktaracağım 1 Mayıs’ta meydana gelen antidemokratik manzarayı da önüne koyacağım”

‘BÜYÜKELÇİLER NOT ALACAK’

Özel ve Erdoğan’ın özel kalemleri arasında trafik sonucu görüşmenin çerçevesinin belirlendiğini söyleyen Saymaz, “Görüşmeye liderle beraber birer kişi katılacak. Bu birer kişi de büyükelçi olacak. CHP lideri Özel, Eski New York Elçimiz Namık Tan ile gidecek. Nedeni de şu; görüşmeyi not edecekler. Yani görüşme sürerken onlar söz almayacaklar sadece kayıt altına alacaklar” diye konuştu.

Saraçhane’de 1 Mayıs ablukası! Polis müdahale etti, emekçi Taksim’e yürütülmedi

Özel-Erdoğan görüşmesinin yeri ve saati belli oldu