Özgür Demirtaş’tan Tansu Çiller’e tepki! Evinizde oturun

Yayın tarihi: 11 Mart 2022 Cuma 10:35 am - Güncelleme: 11 Mart 2022 Cuma 12:14 pm

Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından siyasete dönme iddiaları ile gündeme gelen eski Başbakan Tansu Çiller‘e “Lütfe evinizde oturun” dedi.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Twitter hesabından siyasete döneceği iddia edilen Tansu Çiller hakkında paylaşım yaptı. Demirtaş, Barış Yarkadaş’ın “Aranızda Tanus Çiller’i özleyen, yolunu gözleyen var mı?” tweetini alıntılayarak, ” Türkiye’ye gelmiş geçmiş EN KÖTÜ yönetici listesinde ilk 3’ü kesin girer.” dedi.

Demirtaş, yorumunu “sağ veya sol” ile alakalı olmadığını sağ kanattan gelen Adnan Kahveci’nin Tansu Çiller’den fersah fersah üstün bir yönetici olduğunu savundu. Özgür Demirtaş’ın paylaşımları şöyle:

1) Türkiye’ye gelmiş geçmiş EN KÖTÜ yönetici listesinde ilk 3’ü kesin girer. 1990’lardaki gençlerin geleceği yandı o dönemde. %1 zor alır.

Not: Tansu hanım yorumumu kişisel algılamayın. Bu benim şahsi fikrim. Sizin döneminizde ülkenin her türlü ekonomik göstergesi Çakıldı+

2) Yorumumun SAĞ veya SOL ile alakalı olmadığını da kanıtlayayım. Yine Tansu Çiller gibi sağ kanattan gelen rahmetli ADNAN KAHVECİ ise Tansu Çiller’den fersah fersah ötede ve üstün bir yönetici idi.

Tansu hanım lütfen evinizde oturun.++

Türkiye’nin sizin gibi eskilere değil, yeniye ve vizyona ihtiyacı var.

Eski vekiller anlattı! Tansu Çiller harekete geçti