Özgür Demirtaş’tan berber ve kuaförlerin izin günü kararına sitem: İşiniz gücünüz mü yok?

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2024 Cumartesi 9:15 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2024 Cumartesi 9:15 pm

Haber: Haber Merkezi

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, berber ve kuaförlerde izin günlerinin pazara alınması kararına tepki gösterdi. Pazar gününün saç kestirme günü olduğunu söyleyen Demirtaş “Neden böyle bir karar alıyorsunuz? Başka işiniz gücünüz yok mu?” dedi.

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan kararla İstanbul’daki berber, güzellik salonları ve kuaförlerde sabit izin gününün pazar olarak belirlendi.  Pazar günü kapalı olmayan işletmelere idari yaptırımlar uygulanacak. Söz konusu uygulamaya Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş X sosyal medya hesabı (twitter) üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Özgür Demirtaş ‘Maalesef iyi haber veremiyorum’ dedi ve tarih verdi: Çok daha kötüsü…

Demirtaş, paylaşımında berber ve kuaförlerin yanında olduğunu söyleyerek alınan karara yönelik şaşkınlığını ifade etmek için “Berber ve Kuaförlerin valilik kararı ile İstanbul’da Pazar günü çalışması yasaklanmış, bu doğru mu?” ifadelerini kullandı.

“Allah aşkına biz hafta için çalışıyoruz” diyen Demirtaş, pazar gününün saç kestirme günü olduğunu ifade ederek “Neden böyle bir karar alıyorsunuz? Başka işiniz gücünüz yok mu?” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ