Özgür Demirtaş’ın paylaşımına cevap veren Buket Aydın Twitter’da ‘TT’ oldu! “Kredi kartım bana ait”

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 5:20 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 5:28 pm

Ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından paylaştığı Mikonos adasındaki eğlenceli görüntüye “Hiç Çeşme’ye gitmemiş herhalde…” cevabı veren Buket Aydın’a imalı bir göndermede bulundu.

Ekonomist Özgür Demirtaş ve Haber Spikeri Buket Aydın arasında sosyal medyada bir video üzerinden ‘kredi kartı’ polemiği yaşandı.

“HİÇ ÇEŞME’YE GİTMEMİŞ HERHALDE…”

Özgür Demirtaş’ın Mikonos’ta çekilen ve üzerinde “Mikonos’ta hayatını yaşıyorsundur” yazan video paylaşımı üzerine Buket Aydın cevap vererek “Hiç Çeşme’ye gitmemiş herhalde…” sözlerini kullandı.

‘KREDİ KARTI’ GÖNDERMESİ

Ardından Demirtaş’ta Aydın’ın paylaşımını yanıtlayarak “Kredi kartım bana ait…” göndermesinde bulundu.

Ardından bir fotoğraflı paylaşımda daha bulunan Demirtaş “İster Mykonos da kullanırım ister Çeşme’de… Allahın işine bak bugün de Çeşmedeyim…” dedi.

GÜNDEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz yıllarda Okan Bayülgen’in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programında, Buket Aydın’ın “Patronlarının kredi kartı ile gezen gazetecilerin” olduğunu söylediği konuşması gündem olmuştu.

BUKET AYDIN: “BİRAZ BEYNİ OLAN HERKES BUNU ANLAR”

Ekonomist Demirtaş’ın ‘kredi kartı’ imasının ardından paylaşımda bulunan Buket Aydın ise şu ifadeleri kullandı:

“Şu üsluba yanıtımdır. Okan Bayülgenin programında bahsettiğin kart veriyorlar konusu; benimle alakalı bir konu değildir. Senelerdir medya patronlarına yalakalık yapan bazı dinozor genel yayın yönetmeni ve yazar erkeklerin bu kartları kullandığından bahsetmiştim.

Konuşmamın tamamını izleyen ve biraz beyni olan herkes bunu anlar. Ayrıca
@ProfDemirtas kendi kartın ama paraları nerelere yaltaklanarak kazanıyorsun o belirsiz 🙂 zira bu kadar milliyetçiliğin gündem olduğu dönemde sanki Türkiye’de hiç bir şey yokmuş gibi Yunanistan seviciliği Yapman neye hizmet ettiğinin bir kanıtı. @ProfDemirtas

Ayrıca senin tarafında bir kadına böyle bir üslupla konuşulsa kadına şiddet diye kendini parçalayacak olan sen yine hem kaliteni hem de kapasiteni belli ettin. Yalakalarınla sanal dünyada mutluluklar :)”

 

“BİR DAHA TANIMADIĞIN İNSANLARA LAF ETME”

Son olarak da Demirtaş, Aydın’ın paylaşımına, “Buket, Benim iki kulağımın arasında bir organ var adına BEYİN diyorlar. Ben onu kullanarak para kazanıyorum. Bu mesajı da sana ÇEŞME’den yazıyorum. Şansa bak. Sana söyleyebileyim diye bugün Çeşme’de olmam güzel tesadüf. Bir daha tanımadığın insanlara laf etme. Yanıtını alırsın” dedi.