Özgür Demirtaş bu defa Kızıl Goncalar ve Mert Yazıcıoğlu’nun oyunculuğunu yorumladı

Yayın tarihi: 13 Şubat 2024 Salı 10:10 am - Güncelleme: 13 Şubat 2024 Salı 10:10 am

Ekonomist Özgür Demirtaş ekranların reyting rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisi hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Eski adı FOX olan NOW’da yayınlanan Özgü Namal’ın uzun yıllar sonra ekranlara döndüğü ‘Kızıl Goncalar’da Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Şerif Erol, Selen Öztürk gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyt’i Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Tarikatların iç yüzünü anlatan dizi, yine tarikatçıların hedef göstermesi sonrası, iktidarın sopası haline gelen RTÜK tarafından program durdurma cezası vermişti. Gerici grupların linç kampanyası devam ederken Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı iki mekandaki ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan gelen talimatla Okmeydanı Darülaceze’deki çekim izinleri iptal edilmişti. Yapımcı şirket çekimlerin yeni bir mekanda yapılacağını açıklamıştı.

Kızıl Goncalar dizisinde gericilere ‘kadın’ göndermesi

ÖZGÜR DEMİRTAŞ’TAN YORUM

RTÜK’ün cezası sonrası kaldığı yerden devam eden ve reyting rekorları kıran Kızıl Goncalar hakkında ekonomist Özgür Demirtaş da yorum yaptı. Demirtaş kendisine ait sosyal medya hesabından “Kızıl Goncalar çok güzel dizi, Mert Yazıcıoğlu muazzam oynuyor” ifadelerini kullandı. Özgür Demirtaş’ın paylaşımı çok sayıda beğeni ve RT aldı.

Kaynak: TELE1