Özge Uzun Bakü’den uyarıyor. Sokağa çıkma yasağına devam, kritik tarih 1 Temmuz!

Yayın tarihi: 11 Haziran 2020 Perşembe 10:28 am - Güncelleme: 11 Haziran 2020 Perşembe 10:28 am

Azerbaycan’da son 24 saatte yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeni ile 4 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam ölü sayısı 102’ye ulaştı.

Azerbaycan Bakanlar Kuruluna bağlı Korona Virüs Operasyon Karargahı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte ülke genelinde 339 kişide yeni tip korona virüs (Covid-19) tespit edildiği, 4 kişinin de hayatını kaybettiği bildirildi.

Açıklamada, 114 kişinin ise iyileşerek taburcu edildiği kaydedildi. Azerbaycan’da son verilerle birlikte toplam vaka sayısı 8 bin 530’a, hayatını kaybedenlerin sayısı 102’ye yükseldi. Ülkede toplam 4 bin 720 kişi ise virüsü yenerek taburcu oldu.

ÖZGE UZUN BAKÜ’DEN BİLDİRDİ

Sunucu Özge Uzun da Bakü’den uyardı. Uzun, sosyal medya hesabı üzerinden Bakü’deki son durumu aktararak, normalleşme süreciyle birlikte vakaların artışına dikkat çekti. Bu haftada sokağa çıkma yasağı olacağını bildiren Uzun, “Sınırlar 1 Temmuz’a kapalı” dedi.

View this post on Instagram

Tam da “oh normale dönüyoruz” derken, maalesef insanların önlem almamaya başlaması ile Azerbaycan’da #covid19 vaka sayısı artmaya başladı. Önlemler sıkılaştırıldı. Bu hafta da #sokağaçıkmayasağı olacak. Sınırlar 1 Temmuz’a kadar kapalı(şimdilik) Bu zamanı en verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyoruz. 1. ayı tamamlıyoruz. #nogluten #nosugar Her geçen gün daha da hafifliyorum. 41 yaşımda #quenzimq10 kullanmaya başladım. O da bir ay olacak. Çok iyi geldi. #dermapen 3. seans gelecek hafta. Cildim bebekten hallice ? Ve tabi ki 3. kitabın yazımı devam ediyor. Sürekli seyahat ve sabit kalamamaktan her şeyi yarım yamalak yapıyormuşum, bu dönemde daha iyi anladım. Bedenime, ruhuma, kalbime daha çok özen gösteriyorum. Ben bunu yaptıkça, onlar da bana nasıl güzel cevaplar veriyor. E o zama bu iletiyi de böyle bitirelim. “Bundan daha iyisi, güzeli için neler mümkün?” ??

A post shared by Ozge Uzun ? (@ozge_uzun) on