Özel’den Suavi’yi hedef gösterenlere Hüda Par’lı yanıt

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2024 Perşembe 11:30 pm - Güncelleme: 30 Ağustos 2024 Cuma 2:02 am

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın’da katıldığı Suavi konserinde ”Hüda Par’la kol kola giren liderleriniz varken benim kolumdakine söyleyecek hiçbir sözünüz yok.” dedi.

Önce Beykoz’daki konserinde MHP’liler tarafından hedef gösterilen Suavi’nin Seydişehir’deki konseri de iptal edilmişti. Aydın Çine’deki Suavi konserine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Suavi’ye destek verdi.

Daha önce de Suavi’yi ziyaret eden Özel, ”Hüda Par’la kol kola giren liderleriniz varken benim kolumdakine söyleyecek hiçbir sözünüz yok.” dedi.

Özel şu ifadeleri kullandı:

“Şuna üzülüyorum. Ülkü Ocakları’nın ve AKP Gençlik Kolları’nın değerli mensupları Suavi gördüğünüz gibi birisi. Vatansever, Atatürk hayranı, her seferinde birliğe ve beraberliğe kardeşliğe çağrıda bulunan, vatana saygılı, bayrağa saygılı… Peki bundan üç gün önce sizin partilerinizin iki lideri Ahlat’ta yanlarına kimi aldılar da kuvvet komutanları ile fotoğraf çektirdiler? Anayasa’nın ilk dört maddesi ile sorunumuz var diyen Hüda Par’ın başkanını yanlarına alıp kol kola girdiler. Bayrağa karşı olanlarla, İstiklal Marşı’na karşı olanlarla kol kola giren lideriniz varken benim benim kolumdakine söyleyecek hiçbir sözünüz yok

“CESURLAR BİR KEZ ÖLÜR, KORKAKLAR HER GÜN ÖLÜR”

O yüzden dönün ve liderlerinize deyin ki ‘Biz Suavi’den vatanseverlik, bayrağa saygı, İstiklal Marşı’na saygı, ülkenin bölünmez bütünlüğüne saygı dersi aldık. Özgür Özel de bunu incitmeden hatırlattı. Sizin ne işiniz var HÜDAPAR’ın Genel Başkanı ile’ deyin. Deyin ki ‘onlar kadınları köpek gibi sahiplendireceklermiş. Onlar ki Cumhuriyet’i Cumhuriyet yapan değerleri ortadan kaldıracaklarmış. Mademki milliyetçiyiz, mademki vatanseveriz ne işimiz var bizim onların kolunda’ deyin. Bu geceyi biz güzelliklerle kapatıyoruz. Sizler de öğrenerek kapatın. Ve sözüme değer veren herkese şunu söylüyorum, yok öyle yağma. Birileri 3-5-10 kişi kendini olduğundan büyük gösterecekse, sesini yükseltecekse, terbiye sınırlarını zorlayacaksa İsmet Paşa’dan size bir öğüt var. Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıktan sonra bu vatan, bu ülke kurtulmaz. Şimdi korkakların sinme, cesurların birbirine cesaret verme zamanı. Bundan sonra bizden birine, dünya görüşümüzü paylaşalım paylaşmayalım, herhangi bir sanatçıya, herhangi bir vatandaşa giyiminden, kuşamından, yediğinden, içtiğinden, dinlediği müziğinden ilişecek biri varsa pabuç pahalı. Biz buradayız. Kalkın ayağa ve gösterin onlara. Cesurlar bir kez ölür korkaklar her gün ölür. Korkakların her gün korkmaya devam edeceği bir ülkeyi değil cesaretin her şeyi yeniden güzelleştireceği bir Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. Yaşasın sanat, yaşasın özgürlük, yaşasın demokrasi”

Manisalı çiftçiler ürünlerini döküp Özgür Özel’e dert yandı: Seçimi hızlandıralım

Kaynak: HABER MERKEZİ