Özdil’den köy okulları için ‘öğretmenler günü’ kampanyası

Yayın tarihi: 14 Kasım 2020 Cumartesi 5:50 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2020 Cumartesi 5:52 pm

Gazeteci Yılmaz Özdil ve Sia Kitap, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla köy ilkokullarında görev yapan öğretmenlere Özdil’in ‘Son Cüret’ isimli kitabını hediye edeceklerini duyurdu.

24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde gazeteci Yılmaz Özdil ve Sia Kitap’ın sahibi Salih Yavuz’dan ‘öğretmenler günü kampanyası’ geldi. Kampanya kapsamında köy ilkokullarında görev yapan öğretmenlere gazeteci Yılmaz Özdil’in milli mücadeleyi ve kahramanlarını anlattığı son kitabı Son Cüret hediye edilecek.

Bugün Sözcü gazetesinde yayımlanan yazısında kampanyayı duyuran Özdil, şu ifadeleri kullandı:

“Sia Kitap’ın sahibi, varlığıyla onur duyduğum değerli arkadaşım Salih Yavuz’la birlikte “öğretmenler günü” kampanyası başlatıyoruz.

Milli mücadele kahramanlarımıza saygı duruşu oalrak kaleme aldığım ‘Son Cüret’ isimli kitabımı bir ayda 500 bin gibi erişilmesi güç bir tiraja ulaştıran, 2020 yılının en çok satan kitabı yapan siz değerli okurlarımıza, bu kampanyayla teşekkür etmek istiyoruz.

Köy Enstitüsü ruhuyla Anadolu’da zor koşullar altında görev yapan, köy ilkokulu öğretmenlerimize, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Öğretmenler Haftası’nda ‘Son Cüret’i hediye edeceğiz, köy ilkokullarımızın kütüphanelerine ücretsiz göndereceğiz.

‘Son Cüret’i gazeteci Hasan Tahsin’e adamıştım, bu kampanyayı da öğretmen Mustafa Necati bey’in aziz hatırasına adıyoruz.

Gönül ister ki, Türkiye’deki tüm öğretmenlerimize hediye edelim ama gücümüz ölçüsünde köy ilkokulu öğretmenlerimizle sınırlı tutmak zorundayız, Ankara’dan öteye öncelik tanıyacağız.

Değerli ve fedakar köy ilkokulu öğretmenlerimiz…

e-posta: [email protected]
Twitter: siakitap
Instagram: sia_kitap

Lütfen 24 Kasım akşamına kadar, isminizi, okulunuzu, okulunuzun adresini ve kargo irtibatı için telefon numaranızı iletin.

Öğretmenler Haftası boyunca kitaplarınızı gönderelim.”