Özdağ’dan Çataklı’ya: Aktif terör kodu olanları ne karşılığında geri aldın?

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2022 Pazartesi 3:14 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2022 Pazartesi 5:20 pm

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Özdağ, Çataklı’ya yönelik “Göç il müdürlüklerindeki torpil odalarına ne kadar işlem yolladın?” ifadelerini kullandı. Özdağ, Konya’da üretilen bir otomatik silahı göstererek “Bu silahın kimler tarafından dağıtıldığını ve kimlerin ürettiğini açıklayın, yoksa biz açıklarız” dedi.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu. Konuyla ilgili Zafer Partisi Genel Merkezi’nde açıklama yapan Özdağ şunları söyledi:

“Bu sabah İçişleri Bakanlığı benimle ilgili bir suç duyurusunda bulunacakları açıklaması yaptı. Bundan bir süre önce yine benimle ilgili başka suç duyurusunda bulunacaklarını duyurmuşlardı.  Türkiye’nin iç güvenliğini sağlama konusunda görevli İçişleri Bakanlığı, en önemli bakanlıkların başındadır. Bu hassas bakanlık, 20 yıldan bu yana Türk devletine karşı kurulan iç ve dış komploları engellemek yerine, komploların merkezi olmuştur.

2002-2014 sürecinde FETÖ’nün en etkili olduğu bakanlıkların başında İçişleri Bakanlığı geliyordu. 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminden sonra bakanlığın sağlam temeller üstüne oturtulması gerekiyordu. Ne yazık ki bakanlığa güvenlik meselelerinden hiç anlamadığını kendisinin de ifade ettiği, -ki ilk kez doğru söylüyor- hiç anlamıyor. Süleyman Soylu ve ona yardımcı olarak da İsmail Çatak gelmiş ve bu ikili bakanlığını suçişleri bakanlığına sürüklemiştir ve bu eylemleri bugün de devam etmektedir.

“SOYLU BASIN AÇIKLAMASINDA KAÇAKLARIN KATKILARINDAN BAHSETMEKTEDİR”

Bakanlığın görevi, Türkiye’deki yönelik kontrolsüz göçü durdurmaktır. Ancak Bakan Soylu basın açıklamalarında bu görevini yerine getirmek için neler yapması gerektiğini anlatacağına kaçakların ekonomiye yaptığı katkılardan bahsetmektedir. Soylu; sokaklarda, caddelerde, meydanlarda dolaşan Türk gençlerinin güvenliğini sağlayacağına tacizcileri televizyon programlarında savunmaktadır. İçişleri bakanı sarayın emriyle sığınmacı ve kaçaklara Türk Milleti’nden gizleyerek yüz binleri aşan sayılarda vatandaşlık vermeye devam ediyor. Türk Milleti’nin seçme ve seçilme hakkını kısıtlıyor.

2011’den bu yana ülkemizde çoğu, kendi ülkelerinde iç savaş deneyiminden geçmiş, travmalı, 10 milyonu aşan insan sokulmuştur.

Türkiye’de bu insanları sosyal taban olarak kendisine alan, selefi terör örgütü şebekeleri oluşmuştur. Suriyeli uyuşturucu mafyası, her geçen ülkemizde bir daha güçleniyor ve yaygınlık kazanıyor.

IŞİD’in lideri İstanbul’da yakalandı. Süleyman Soylu bile biliyor, hepimiz biliyor, IŞİD’in lideri İstanbul’da yakalandıysa, IŞİD’in karargahı da İstanbul’dadır.

“SOYLU FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN BİR SİYASETÇİYDİ”

Benimle ilgili suç duyurusunda bulunan Süleyman Soylu ben FETÖ konusunda yıllarca Türkiye’yi uyarırken, Ergenekon zanlısı olarak FETÖ tarafından hedef alınırken FETÖ ile işbirliği yapan bir siyasetçiydi. Kendi partisinden FETÖ’cü olduğu için kovulmuştur. Soylu, AKP’nin, PKK terör örgütü ile müzakere yaptığı dönemde de o müzakerelerin en önde gelen savunucularından biriydi. Ben, Abdullah Gül olmak üzere bütün devlet yönetimi, terörle müzakerenin ağır bedel ödeteceği konusunda sözlü ve yazılı olarak uyarırken; Soylu, Türk ilçelerinin PKK’nın eline geçmesine neden olan terörle müzakereyi alkışlıyordu, açılım güzellemesi yapıyordu. Soylu ve ekibi burunlarının ucunu görmüyor. Kendi ifadesiyle, her hoşuna giden ses, poliçe kesen makinenin sesiymiş. Böyle bir adama Türkiye’nin güvenliğini emanet ettik böyle dönemde! Bu adamın bütün sosyal çevresi kriminallerden oluşuyor. Suçlularla fotoğraf üzerine fotoğraf veriyor. İçişleri değil, suçişleri bakanı!

Türk halkını uyarıyorum; Türk devletini FETÖ ve PKK’dan koruyamayan AKP zihniyeti, ülkenin sığınmacı ve kaçaklarla dolarak bir felakete gitmesine yol açmaktadır.

İçişleri Bakanı başta olmak üzere, ülkeyi yöneten kadrolar, gaflet, delalet, hıyanet içindedir. Görevde tutulması ülke için milli güvenlik tehdidi haline gelmiştir.

Ülkemize, 10 binlerce Afgan ordusu mensubu geldi, nerede bu Afgan ordusu mensupları şimdi? 122 bin Suriyeliyi kaybettik diyorsunuz! Kurşun kalemden mi bahsediyorsunuz! Bir de kayıt altına almadıklarınız var!

Böyle bir ortamda Zafer Partisi, Türkiye’nin bir iç çatışmaya, amacı büyük Kürdistan olan bir iç savaşa sürüklenmemesi için bu göç politikası, vatandaşlık verme politikası, bu ekonomik harcamalar yanlıştır uyarısı konusunda da suç duyurusunda bulunuyorsunuz. Canınız cehenneme sizin!

Sonuna kadar, bu 10 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesinin mücadelesini yapacağız.

“AKTİF TERÖR KODU OLANLARI ÜLKEYE NE KARŞILIĞINDA ALDIRDIN?”

İsmail Çataklı, göç il müdürlüklerindeki torpil odalarına ne kadar işlem yolladın? Bugün benimle ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyledin, aktif terör kodu olanları, İsmail Çataklı, havaalanından nasıl ve ne karşılığında geri aldırdın? İsmail Çataklı, aktif terör kodu olan adamları, havaalanından ne karşılığında geri aldırdın, ülkeye soktun?

“BU TÜFEKLER KİMLERE DAĞITILIYOR?”

İçişleri Bakanlığı, Zafer Partisi ile mücadele edeceğine, Konya’da üretilen otomatik tüfeğin kimlere, kimler tarafından dağıtıldığını açıklasınlar. Yoksa biz açıklayacağız.”

Ümit Özdağ’dan İsmail Çataklı’ya: IQ testi yaptırsın

NE OLMUŞTU?

Aydın’da konuşan Ümit Özdağ, şunları söylemişti:

“Ekonomik yaşam, sokaklarımız güvensizleşti. Çeteler oluşuyor. Sonuçta Türkiye’de iç savaş çıkacak. Yüzde kaç ihtimal? Yüzde 100 ihtimal ama mesele ne zaman olacağı. Şu anda 8’inci parti olduğumuzu biliyoruz.

Yükselme trendimiz devam ediyor. Öyle bir sonuç alacağız ki; Türkiye çok şaşıracak. Dünyanın şaşıracağını düşünmüyorum. Çünkü ülkede yüzde 1 sığınmacı olduğu zaman, iktidarın oyu yüzde 1,2 düşüyor. Türkiye’de sığınmacı yüzde 10’dur. İktidarın oyu, bu meseleden dolayı yüzde 12’ye düşer. Sabah değişik partilere oy vermek için evden çıkanlar, sandık başına vardıklarında; sandığa giden Suriyelileri görünce Zafer Partisi’ne oy vereceklerdir.”

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI HAREKETE GEÇECEĞİNİ DUYURDU

Özdağ’ın gündem olan sözlerinin ardından, İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı’dan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

Çataklı, Özdağ’ın iç savaş çıkacağı iddiasına ilişkin olarak, “Bunun çok açık iç savaş kışkırtıcılığı olduğunu düşünüyoruz. Ve bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Suriyelilerin ülkelerine bayram iznine gidip geri dönüşü söz konusu değil” ifadelerini kullandı.