Ozan Tufan’ın geri dönüşündeki sır… İlk kez ortaya çıktı

Yayın tarihi: 14 Şubat 2020 Cuma 5:34 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 5:37 pm

Fenerbahçe’de gözden düşmüşken adeta yeniden doğan ve önceki gün yeni bir sözleşmeye imza atan Ozan Tufan’ın muhteşem geri dönüşünde payı olanları az çok herkes biliyor. Ama biri var ki o çok özel…

Aytemiz Alanyaspor’daki kiralık döneminin ardından Fenerbahçe’ye geri dönen Ozan Tufan’ın yükselişi devam ediyor. Genç futbolcu sarı lacivertli takımda Emre Belözoğlu’nun oynamadığı maçlarda kaptan olarak sahaya çıkıyor. Ozan’ın bu çıkışında önemli üç isim var. İlki Aytemiz Alanyaspor’a onu transfer eden onu disipline sokan Sergen Yalçın.

İkinci isim Aytemiz Alanyaspor’da kiralık oynarken her maçını takip eden, Fenerbahçe’ye tekrar geri dönmesini isteyen teknik direktör Ersun Yanal. Üçüncü kişi ise takım içinde ona bir baba, bir ağabey gibi yol gösterip kanatlarının altına alan Emre Belözoğlu…

Ama bir isim var ki onun varlığı Ozan Tufan’ın başarısında herkesten daha önemli bir yer tutuyor.

İLK KEZ ERSUN YANAL DUYURDU

Kendisiyle ilgili bize ilk ipucunu, bu sezon 0-0 biten Galatasaray maçının ardından Ersun Yanal vermişti. Yanal “Ozan’ın çıkışı hakında ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki sorumuza yanıt verirken, “Arkadaş çevresini değiştirdi, kendisini de her anlamda çok değiştirdi. Bir süredir ciddi bir ilişkisi var. O da kendisine çok önemli şeyler kattı” yanıtını vermişti.

Yanal’ın bahsettiği kız arkadaşını öncek gün, Ozan’la birlikte Fenerbahçe Beko’nun Euroleague’de Valencia ile oynadığı maçta net olarak görmüştük.

Hürriyet muhabiri Süleyman Arat, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi’nden mezun olan ve daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitiren Rojin Haspolat’ın Ozan Tufan’la yaşadığı aşkı “İşte Fenerbahçe’de Ozan Tufan’ı uçuran melek” haberiyle servis etmişti.

Rojin Haspolat, 14 Şubat’ta erkek arkadaşı Ozan Tufan’la ilgili ilk paylaşımını yaptı.

Haspolat, Ozan Tufan’ı etiketleyerek Sevgililer Günü mesajını paylaştı. Fotoğrafa çok sayıda beğeni geldi.