Ozan Kabak’ın ilk maçında Liverpool, Leicester City’e boyun eğdi

Yayın tarihi: 13 Şubat 2021 Cumartesi 5:51 pm - Güncelleme: 13 Şubat 2021 Cumartesi 5:51 pm

Milli futbolcu Ozan Kabak’ın ilk kez forma giydiği maçta Liverpool, Leicester City’e 3-1 mağlup oldu.

İngiltere Premier Lig’de Leicester City sahasında Liverpool’u 3-1 mağlup etti.. Ocak ayında İngiliz devine transfer olan milli yıldız Ozan Kabak ilk kez Liverpool ile 11’de sahaya çıktı.

Premier Lig’de Leicester City evinde son şampiyon Liverpool’u konuk etti.

Milli yıldızımız Ozan Kabak’ın ilk başladığı maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maçın ilk golü Liverpool adına 67. dakikada Salah’tan geldi. Fakat hemen karşılık veren Maddison skoru 1-1 yaptı. Baskısını sürdüren Liecester 81’de Vardy ile 2-1 öne geçti. 85’te ise Barnes maçın skorunu belirledi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Leicester City sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Öte yandan Çağlar Söyüncü de Leicester’da 90 dakika oynadı.

OZAN KABAK TEBRİK TOPLADI

Liverpool’da ilk maçına çıkan Ozan Kabak, Leicester City karşısında ilk yarıda %100 ikili mücadele ve %100 hava topu mücadelesi ile oynadı.

Milli futbolcu, ilk yarıda 34 kez topla buluşurken 32 pas yaptı, 29’unda isabet sağladı. İki hava topu mücadelesi, iki de hava topu mücadelesi kazanan Ozan Kabak, 1 kez top uzaklaştırdı ve performansıyla alkış aldı.

Liverpool taraftarları da Ozan Kabak’ın performansını sosyal medyada beğenirken genç futbolcu hakkında övgü dolu sözler kullanıldı.

Milli futbolcu Ozan Kabak’ın performansı şöyle;

  • Topla buluşma: 34
  • Pas: 32
  • İsabetli pas: 29
  • Hava topu mücadelesi: 2/2
  • İkili mücadele: 2/2
  • Uzaklaştırma: 1