Ozan Güven’in evindeki kamera kayıtlarının silindiği ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 5:10 pm - Güncelleme: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 5:10 pm

Deniz Bulutsuz’un kendisine şiddet uyguladığı beyanıyla şikayetçi olduğu Ozan Güven’in evindeki güvenlik kamerası görüntülerinin silindiği öğrenildi.

Deniz Bulutsuz’un Ozan Güven hakkındaki şikayeti üzerine, savcılığın atadığı bilirkişi, Ozan Güven’in evindeki güvenlik kamerasını inceledi. İncelemede, olay anına ait görüntülerin silindiği belirlendi.

Bulutsuz’un yaptığı suç duyurusu üzerine savcılığın atadığı bilirkişi, kamera görüntülerinin kaydedildiği harddiskte inceleme yaptı. Ardından hazırlanan raporda, “12 ve 13 Haziran tarihlerinde cihazın teslim alındığı 19 Haziran’a kadar DVR cihazının üzerinden üçer günlük sürede 2 döngü yaptığı, yani ilgili günlere ait verilerin silinerek üzerine 2 kez daha veri yazıldığı, bu nedenle de soruşturma konusu güvenlik kamerası kayıtlarına ulaşılamadığı” denildi.

Soruşturmayı yürüten savcılık, 12 Haziran’da başlayıp 13 Haziran’a kadar devam eden olayla ilgili ünlü oyuncunun güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi için bilirkişi atadı.

19 Haziran’da teslim aldığı DVR cihazı üzerinde detaylı inceleme yapan bilirkişi hazırladığı raporda, “500 GB kapasiteli harddisk üzerinde yapılan veri analizinde söz konusu tarihlere ait görüntülerin silinmiş olduğu, bu nedenle de hiçbir görüntüye rastlanılmadığı” belirtildi.

İLGİLİ GÜNLERE AİT VERİLER SİLİNEREK ÜZERİNE VERİ YAZDIRILMIŞ

Raporda, DVR cihazlarının 7/24 usülüne göre sürekli çalıştığı belirtilerek şöyle denildi;

“Bu nedenle içerisinde takılı olan harddiskin yorgun disk olarak nitelendirilebileceği, ayrıca DVR cihazın içerisinde HDD doluluğa ulaştığında eski kayıtlardan silmeye başlayarak yeni kayıtların üzerine yazdığı değerlendirildiğinde, 12 ve 13 Haziran tarihlerinde DVR cihazının teslim alındığı 19 Haziran’a kadar üzerinden yaklaşık DVR cihazının üçer günlük sürede 2 döngü yaptığı, yani ilgili günlere ait verilerin silinerek üzerine 2 kez daha veri yazıldığı da göz önüne alındığında soruşturma konusu güvenlik kamerası kayıtlarına bu DVR cihazı üzerinden ulaşılamamıştır”

Senaristlerden Ozan Güven bildirisi: Tüm yapımcı ve kanallar tavır alsın

NE OLMUŞTU?

Deniz Bulutsuz oyuncu sevgilisi Ozan Güven’in kendisine şiddet uyguladığını beyan ederek İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘hürriyetten yoksun bırakma’ ve ‘hakaret’ suçlamasıyla şikayette bulunmuştu. Bulutsuz’un Adli Tıp Raporu’nda şiddete maruz kaldığı kaydedilmişti.

Ozan Güven inkar etmişti: Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya çıktı!

Ozan Güven de kendisinin şiddete uğradığını öne sürerek şikayetçi olmuştu. Tanık ifadesinde ise Bulutsuz’un o gece Ozan Güven’in şoförü ile geldiğini ve çenesinde yara bandı olup, tişörtünün yaka kısmından göğüs kısmına kadar yoğun kan olduğu ifade edilmişti.

Ozan Güven’den Deniz Bulutsuz açıklaması!